[quote author=karolina_2906 link=topic=15196.msg2950339#msg2950339 date=1604054786] Czy ma ktoś jakiś kod do pegaza? :kwiatek: [/quote] Podpinam się 🙇 ktoś coś?
Dziewczyny - poluje na termobuty - koniecznie wysokie, szczupłe, ocieplane. Najchętniej zeby były w brązie. Orientujecie się , czy gdzieś są może w dobrych cenach? Ktos cos widział ??? %%%%%
"autumn10": -10% na zakupy do 299 zł "autumn15": -15% na zakupy od 300 zł Ważne do 30.11.2020 Rabat nie łączy się z innymi promocjami, czy wyprzedażami. Nie dotyczy produktów Pro Linen, Nuba i Eggersmann.
Hej, czy jest jakis kod do fera equestarian? Chce kupić frak ... robią wogóle jakieś promki czasem? Przepadłam i kupie na pewno ale cena nadaje sie do zrabatowania 😉
Eggersmman za to zrobił rewelacyjną antypromocje, dotychczas darmowa wysylka od 300 zł (klienci docenili produkty, przyzwyczeili się), no to teraz myk od 672 zł darmowa wysyłka i tłumaczenie namów koleżankę aby z Tobą zamówiła 😵
Eggersmman za to zrobił rewelacyjną antypromocje, dotychczas darmowa wysylka od 300 zł (klienci docenili produkty, przyzwyczeili się), no to teraz myk od 672 zł darmowa wysyłka i tłumaczenie namów koleżankę aby z Tobą zamówiła 😵
Mnie to denerwuje ciągle pisanie pod postami na FB Dystrybutora Eggersmmana, to jest dopiero antyreklama. Jak produkty są dobre to nie potrzebują aż takich działań „marketingowych” jakie są wykonywane 🙄
dariamajka Dokładnie. Ostatnio Pan napisał że polskie zboże to gówno, a owies ze stajni musi wy..dalać jak polski rząd 😲 Zapomniał sprawdzić że ten syf jeżdzi do jego paszarni produkować ta paszkę 😉 Także u mnie ta firma jest zamknięta
Mnie to denerwuje ciągle pisanie pod postami na FB Dystrybutora Eggersmmana, to jest dopiero antyreklama. Jak produkty są dobre to nie potrzebują aż takich działań „marketingowych” jakie są wykonywane 🙄
Taaaak, straszne to jest 🤔 Sama korzystam z niektórych produktów, ale jak widzę te komentarze poupychane pod każdym możliwym postem....to aż mam ochotę zrezygnować z firmy, która w taki sposób robi sobie "reklamę"...