nefferet, w koniku? Zapomnij, zanim Ci wyślą, nawet towar teoretycznie dostępny w magazynie, miną ze 3,2 minimum. 😫 Moim hitem była paczka idąca w taki sposób prawie tydzień (towar dostępny ofc, zamówione z samego rana, opłacone od razu. I nie, nie był to weekend, tylko jakiś początek tygodnia)... Dlatego przestałam tam kupować.
Wiem dziewczyny, że konik jest mocno polecany, ale już pisałam tutaj i do samego konika kiedyś, ale bez odzewu - że serio nie wiem w czym jest problem. Ale zamawiając właśnie towary dostępne w, teoretycznie 24h, mijają 2 dni zanim w systemie sklepu się wpłata zaksięguje, a potem min. dzień czekania zanim paczka zostanie nadana + samo dostarczenie przez kuriera. Przerzuciłam się na Pegaza zatem.
Czy na ktoś może kod rabatowy do equishop. Bardzo pilnie potrzebuje zniżki. Mogę się odwdzięczyć jakimś małym prezentem 😉. Wiem, ze są jeszcze urodzinowe promocje, ale produkt, który mnie interesuje jest obniżony o 3%. Z góry dziękuje 🙂😉
Czy ktoś wie gdzie kupię długie szare nauszniki- takie jak miał clover? Albo może widział gdzieś na sprzedaż te z clover? Nie ma ich już na stronie sklepu, a z producentem brak kontaktu 🙁