A ja dostałam wiadomość ze rabat stałego klienta nie obejmuje wszystkich produktów. Pasze, przecenione, suplementy czyli to co najczęściej teraz kupuję. Hmm średnio jestem zadowolona wcześniej najwięcej kupowałam w tym sklepie ale chyba to się zmieni
Premier Equine ma promocję -60% na bluzy, koszulki termoaktywne i kurtki i -50% na bryczesy i część rękawiczek. Wyprzedaż kolekcji, jeszcze sporo jest do wyboru.
W jakim sklepie znajdę promocję na kolekcję glitter hkm (kalosze /ochraniacze)? Znalazłam w sklepie dobry koń ale nie mają większego rozmiaru niż L a nosimy XL 😵
czy komuś z was działa ten kod do Bergo? mi po wpisaniu na kilku produktach nic sie nie zmienia a na 1 doszedł upust 7%, nie wkładałam do koszyka żadnych nowości ani pasz. Teoretycznie na banerze jest jasno, że -20 na cały asortyment, a nawet ""od -20%" 😉
Ja też wpakowałam kilka rzeczy do koszyka w Bergo i coś dziwacznie podsumowało, napisałam do nich i czekam na odpowiedź, bo moje sumowanie nie zgadzałoby się z kwotą podliczoną przez sklep 😜
a spotkaliście gdzieś przy okazji ciekawe ogłowia na promo?
edit. również bergo przysłało mi korektę, przyjemna cena