Do -50% na produkty LincolnPolska http://healthyhorse.pl/372-lincoln ***Promocja trwa do 25 marca lub do wyczerpania zapasów*** Promocja nie łączy się z innymi kodami rabatowymi i zniżkami
W Hidalgo z okazji pierwszego dnia wiosny - 21% na cały asortyment bez pasz, suplementów i kolekcji Pikeur 2018, Eskadron 2017-2018 Kod rabatowy: WIOSNA2018
[quote author=zielona_stajnia link=topic=15196.msg2768246#msg2768246 date=1521580279] LatentPony - co prawda już po promocji, ale nawet jak była "promocja" to większość pozycji tańsza w innych sklepach niż w galaktyce 😎 [/quote] Tansze gdzies indziej niz w galaktyce? Nigdy nie zauwzzylam a nie raz maja promocje 50%
Właśnie nieustannie mnie to zastanawia. Konik nigdy nie przecenia kolekcyjnych czapraków (Eskadron, Anky), poza tym ceny wcale niekonkurencyjne a wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że jest drogim sklepem a jak jest jakaś promocja na COKOLWIEK, to szalone 10-15% na wybrany asortyment. Słabo 🤔
Tak, nie na wszystko jest przecena. Ja co prawda nie ostatnio zakupów nie robię i nie bardzo się w tych wszystkich sklepach odnajduję i ogarniam który jest tani, a który nie 🙂