Udało sie, napisalam do sklepu. Dostałam rabat i pad kupiony 😎 A do tego strona naliczyła 4% za zakup powyżej 200zł i pad kosztował niecałe 200zł. Uwielbiam ten sklep 😍
Nurtuje mnie pytanie, pomozecie? 😀 Chce załozyc konto w internetowym jezdzieckim tylko nie wiem w którym najlepiej. Wiecie, zeby juz miec konto, naliczane rabaty i z ktorego bede najczesciej korzystac. Polecicie w którym warto? I mozna liczyc na jakies zniżki z czasem? 😎
Nurtuje mnie pytanie, pomozecie? 😀 Chce załozyc konto w internetowym jezdzieckim tylko nie wiem w którym najlepiej. Wiecie, zeby juz miec konto, naliczane rabaty i z ktorego bede najczesciej korzystac. Polecicie w którym warto? I mozna liczyc na jakies zniżki z czasem? 😎
Imladriss, jak dla mnie robienie zakupów w jednym sklepie jest po prostu niemożliwe 😉 Z moim szczęściem to zazwyczaj jeden sklep nie ma tego wszystkiego w ofercie, co w danej chwili mam na liście zakupów i muszę robić zamówienia w dwóch, albo coś jest potrzebne mi na już, a ściągną z hurtowni dopiero za 2 tygodnie itd... 😂 Najlepiej obserwować kiedy sklepy mają promocje, akcje typu święta, dzień dziecka, halloween, black friday, wakacje, początek szkoły, weekend..., bo zniżki są wtedy 15%, jak nie więcej, a rabat stałego klienta to aż tak pokaźny nie jest (przykładowo w Bergo za sumę zamówień 2000zł jest 10%).
DJka, zwróć uwagę, że "moc" rabatów obrotowych wynika z ich działania na cały asortyment, czego większość promocji nie ma. A wybacz, ale np. 10% na siodło, ogłowie lub pasze to już jest według mnie ogromny upust.