Trzecia z kolei promocja, w której próbuję coś kupić w Horse Trade i kod promocyjny nie nalicza zniżki... Pewnie mogłabym napisać maila i poprosić o naliczenie, ale już wolę zapłacić gdzie indziej te kilka złotych więcej niż grać w "dostaniesz zniżkę, ale musisz się postarać".
Czy tylko ja mam za każdym razem ten problem u nich? Produkt jest na magazynie, nie jest przeceniony i jest końską pielęgnacją. Tak samo, jak poprzednim razem - produkty spełniają wszystkie kryteria i rabaty się nie naliczają. trzy razy z rzędu. Może tylko ja mam ten problem?
Trzecia z kolei promocja, w której próbuję coś kupić w Horse Trade i kod promocyjny nie nalicza zniżki... Pewnie mogłabym napisać maila i poprosić o naliczenie, ale już wolę zapłacić gdzie indziej te kilka złotych więcej niż grać w "dostaniesz zniżkę, ale musisz się postarać".
Czy tylko ja mam za każdym razem ten problem u nich? Produkt jest na magazynie, nie jest przeceniony i jest końską pielęgnacją. Tak samo, jak poprzednim razem - produkty spełniają wszystkie kryteria i rabaty się nie naliczają. trzy razy z rzędu. Może tylko ja mam ten problem?
A promocja nie zaczyna się dopiero za tydzień - 9.10 ?
[quote author=Sivrite link=topic=15196.msg2717567#msg2717567 date=1506939149] Trzecia z kolei promocja, w której próbuję coś kupić w Horse Trade i kod promocyjny nie nalicza zniżki... Pewnie mogłabym napisać maila i poprosić o naliczenie, ale już wolę zapłacić gdzie indziej te kilka złotych więcej niż grać w "dostaniesz zniżkę, ale musisz się postarać".
A promocja nie zaczyna się dopiero za tydzień - 9.10 ? [/quote]
Prawda, zwracam honor. Poprzednich dwóch nie udowodnię, bo screenów nie robiłam, ale były w odpowiednim czasie. 😀