Na Wystawie Zwierząt Hodowlanych w Poznaniu (jutro ostatni dzień) jest stoisko ze sprzętem jeździeckim i jeszcze dzisiaj widziałam na nim bryczesy m.in. Pikeur, Cavallo z pełnym lejem, niektóre nawet z silikonowym pełnym za 150 zł!!!!! Rozmiar coś Ok 40 i jakieś 38 i dziecięce. Do tego kurtki, polary i kamizelki za 100 zł.
Nie wiem czy ktoś pisał ale do 13 Maja : W Pasi koniku na ul. Grenadierów [Tylko Sklep Stacjonarny] jest promocja na Eskadrony -50% na jakieś tam wybrane sztuki, widać że na pewno Fleur de lys. Mi trochę przykro bo jestem z daleka, wziełabym sobie dwie sztuki BS z tej kolekcji z chęcią, ale nie mam możliwości dojazdu u zakupienia, już pisałam do sklepu czy istnieje możliwość wysyłki, lecz niestety nie. 😕
Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie, do wygrania półroczny zapas sieczki dla Twojego konia oraz kupony uprawniające do 30% zniżki na produkty znajdujące się w naszej ofercie! 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Uciszenie do czasu zmiany nieregulaminowego nicka i nieregulaminowego awatara, proszę o kontakt po zmianie