zamawial ktoś internetowo w amigo na promocji?? jest jakis moment kiedy odliczaja te 20 %- u mnie prawie do konca po standardowych cenach i nie wiem czy kliknąć zakonczenie transakcji...
w okserze np wszystko na str ma nowe ceny pomniejszone juz o 5%, a w amigo do konca nie wiem ile dokładnie zapłace... 🤔
Rabat nie jest naliczany automatycznie. Klienci będą informowani o kwocie do zapłaty telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej Przed dokonaniem przedpłaty na konto prosimy o kontakt. ze strony amigo...
Zaczyna mnie irytować, że informacje o cenniku Torpol są tajne przez poufne i niedostępne nikomu, chyba że zadzwoni do firmy.
Przez cały weekend nie było mnie na forum, więc odpowiadam dopiero dziś. Za ochraniacze profilowane na przód z kolekcji zeszłorocznej zapłaciłam 200 zł i 15 zł za przesyłkę kurierską. Rzeczywiście, dostęp do cen uzyskać można dopiero po kontakcie telefonicznym z firmą. To chyba jednak jedyny i w dodatku mały minus. Obsługa jest fachowa, pani zajmująca się produktami dla koni przesyła szczegółową ofertę, doradza. Przesyłka też dotarła szybko. O efektach na razie nie mogę nic powiedzieć, bo używamy tych ochraniaczy dopiero kilka dni.
No właśnie wogóle mają dużo więcej towaru niż na stronie int. To samo Lamri na stronie nie za wiele a jak kiedyś byli na zawodach to mieli dużo różnych rzeczy, których na stronie nie było.
Drodzy Klienci! To już ostatnie dni Mega Wyprzedaży w Salonie Jeździeckim Inter Api! Tylko do 20.03.2010 r. oferujemy artykuły znanych marek w niezwykle atrakcyjnych cenach, rabaty nawet do -60%.
Na moje pytanie czy Eskadron też jest w promocji, dostałam taką odpowiedź Witam. W promocyjnej cenie - 20% można u nas zakupić każdy artykuł firmy Eskadron z wyjątkiem najnowszej kolekcji. Bandaże polarowo - elastyczne firmy Fair Play obecnie kosztują 79zł i są w kolorze białym, czarnym, zielonym, granatowym i brązowym.
Chodzi za mną jakiś fajny, wiosenny czaprak 🤔 (tylko dlatego że pady Euroridinga do nas nie dotrą 🙁 ) Jak mi się uda wyciągnąć narzeczonego, to pojadę 😉