Wie ktoś gdzie znajdę Kantary Eskadrona z Futrem z kolekcji Heritage w rozmiarze full ( JustBlue lub Merlot)? 👀 Jak by była jakaś promocja na kantary to bym oszalala jeszcze, ale na to nie licze 🙁
Czy do Eqclusive bywają jakieś przeceny ogólne? Kod może ktoś ma na zbyciu? Chciałam kupić Sleekez ale serce mnie boli jak mam zapłacić 140zł za jedną szczotkę, bo przesyłka 2 dychy :/
Czy do Eqclusive bywają jakieś przeceny ogólne? Kod może ktoś ma na zbyciu? Chciałam kupić Sleekez ale serce mnie boli jak mam zapłacić 140zł za jedną szczotkę, bo przesyłka 2 dychy :/
Przez rok widziałam raz znizkę ok 5%, widziałam jedną szczotę w promocji na strawhorses, a tak to poszczęściło mi się na cavaliadzie - dostałam gratis kopystkę 😂 ale i taks ię opłaciło bo wysyłka gratis. A tak w sumie to nie jestem pewna ale chyba dostałam jakiś rabacik do wykorzystania, ale poszukam, jak znajdę to się odezwę 🙂
Szukam pikeur czapki z daszkiem w najlepiej ciemnym kolorze granat, najlepiej w promocji potrzebuje 2 czapeczki sobie nabyć 🙇 Wie ktoś gdzie znajdę w dobrej cenie i z dużym wyborem?
[quote author=LuntPS link=topic=15196.msg2648048#msg2648048 date=1486759377] W koniku rabat 15% Na kod: serce Do 15 lutego
W GNL'u Na wszystko oprócz Eskadrona i Pikura 10% kod: welovewinter ---- 30% na kolekcje jesień zima 2016 schockemöhle 20% na kolekcje jesień zima 2016 Anky 30% na kolekcje jesień zima 2016 Covalliero
Do kiedy kod GNL obowiązuje? [/quote]
Do 20 marca :kwiatek: na welovewinter A te inne do wyczerpania kolekcji
Konika otwierają w Gdańsku 😀 Z tej okazji jak ktos na fb udostępni wydarzenie itp. to 15% rabat dają 🙂 Ale nie wiem czy to tylko w tym nowym sklepie on bedzie obowiązywał, czy tak ogólnie.