Ja byłam w piątek to bylo dużo czapraków i popręgów i jakoś dużo chętnych na nie nie było.. [/quote] Pewnie dlatego ze marki drogie nawet przy promocji 50%..
Ponieważ oni prowadzą głównie sklep stacjonarnie, fejs praktycznie nie jest prowadzony a na bank ludzie ich zalali wiadomościami. Jeżeli coś cię interesuje to po prostu zadzwoń
Mam wielkie pytanie chciałabym wybrać się we wtorek do Poznania specjalnie do PEGAZA wie ktoś czy ta promocja - 50 jeszcze jest a bardziej do kiedy, czy jest sens jechać tam we wtorek? :p
Byłam tydzień temu. wydaje mi się, że promocja jest do momentu, aż się te rzeczy nie wyprzedadzą. Zostało trochę czapraków ujeżdżeniowych i VSD, ogłowia i kantary. Ale najlepiej zadzwoń do nich, żeby się upewnić
Ramires Bardzo Dziękuję! 🙂 Właśnie najbardziej zależy mi kupić kantary i tak będę jechać do Poznania i tak :P Więc nawet jak nie będzie promocji miło będzie wjechać do Pegaza zawsze lubie tam być, przemiła obsługa 😀
W sklepie https://kashtan.pl/ jest promo na sztyblety i czapsy Hippiki, -15% , hasło hippica15 ( informacja wyświetla się też po wejściu na stronę sklepu)
Dziewczyny, w jakim okresie zazwyczaj jest wyprzedaż eskadronow tych z kolekcji zimowej? Luty? Chce kupic 3 rzeczy ale mogę się wstrzymać ... 😉 blizej marca