Alicja, szkoda, że dopiero teraz przeczytałam. W Galopadzie stacjonarnie była dziś promocja na HV + i wychodziło 10 zł/kg witamin , jak wychodziłam to już niewiele zostało niestety 🙁 Ale tak i tak chyba najtaniej wychodzi (?)
Na poprzedniej stronie podany kod 10% do Unique Equine, no i kody rabatowe do Bergo, GNL. Większych promocji nie widziałam niestety, a też potrzebne mi są puśliska...
W Pegazie na Woli w Poznaniu -50% na czapraki eskadron brillant VSD i DL (wygrane modele), schockemohle vs i dl, jakie sinne czapraki, troche bryczków, kantary, skorzane popregi dlugie i ujedzeniowe z futerkiem, rękawiczki zimowe np hkm start, roeckle ale glownie kolorowe i trochę czarnych w większych rozmiarach, pare derek jeszcze leżało polarowych i plandeki, małe termobuty
W Pegazie na Woli w Poznaniu -50% na czapraki eskadron brillant VSD i DL (wygrane modele), schockemohle vs i dl, jakie sinne czapraki, troche bryczków, kantary, skorzane popregi dlugie i ujedzeniowe z futerkiem, rękawiczki zimowe np hkm start, roeckle ale glownie kolorowe i trochę czarnych w większych rozmiarach, pare derek jeszcze leżało polarowych i plandeki, małe termobuty
Wszystko po -50% ? dużo tego było czy pojedyncze sztuki ?
jeden duży regał, jest na zdjęciu na fanpage, było 5/6 stosów czaprakow takich po 15 sztuk, ile już jest teraz to nie wiem 😁 bo przed otwarciem o 11 było już co najmniej 10 osób w środku 😂 były białe i kolorowe, wszystko -50% bez wymówek
jeden duży regał, jest na zdjęciu na fanpage, było 5/6 stosów czaprakow takich po 15 sztuk, ile już jest teraz to nie wiem 😁 bo przed otwarciem o 11 było już co najmniej 10 osób w środku 😂 były białe i kolorowe, wszystko -50% bez wymówek
To mnie pocieszyłaś bo mam 140km 😵 ale i tak dziś jadę 😉
Dopiero wróciła 😉 promocje mieli naprawdę super, dużo kupiłam i już żałuję że nie więcej . Popręgi z 600zł na 300zł, mam nadzieje, że coś jeszcze zostanie . drabcio Dzięki za info :kwiatek: