Dzięki dziewczyny za opinie 🙂 Zamówić i tak muszę tam, bo nigdzie indziej nie widziałam tego co potrzebuję, ale teraz bez stresu przynajmniej 😉 Poczekam tylko do jutra, może jakąś promocję dadzą, a jeden dzień mnie już nie zbawi.
Takie trochę biedne te promocje na BF. Czekam na prawdziwą bombę 😎 W zeszłym roku upolowałam pasze za 50%, dwa lata temu equishop miał też -50%, a w tym widzę, że wszystkie sklepy ściskają pośladki.
YARD EQUITES już jutro! Dla naszych klientów BLACK FRIDAY 25. listopada Każdy kto przy zakupach poda hasło BLACK FRIDAY dostanie rabat na zakupione produkty. Wszystkie produkty objęte są rabatem -10% Dodatkowo kurtki, kamizelki, czapki i szaliki -> -40% Czapraki: cavalino marino -25% i lauria garrelli -30%, pozostałe czapraki -20% Wszystkie derki -15% Natomiast produkty pielęgnacyjne marek Nettex, FM Italia -20%
UWAGA! Promocja obejmuje tylko produkty dostępne od ręki ze stanów magazynowych sklepu.
No ale nie spodziewajmy się po sklepach w Polsce, które nie mają takiego celu jak w USA że będą dawały podobne rabaty. To tylko kopiowanie, do tego marne 😉
drabcio, promocja zawsze dobra. Nie oczekuję 70%, bo wiem jakie mają marże w branży na większości marek i trudno, żeby dokładali. Ale 10% bywało przy okazji wielu promocji.
czy tylko mnie irytuje zalew newstellerów krzyczących wielkimi literami BLACK FRIDAY SALE a obniżki są 10, 15 lub max 20 % tudzież wysyłka gratis ? oczywiście lepsza taka obniżka niż zadna ale skoro już nasze sklepy zapożyczyły sobie nazwę wyprzedaży zza oceanu to może niech wezmą też wysokość obniżek 🙄