Wracając do zamowienia z promocji w Okserze- dzisiaj otrzymałam paczke:-) wszystko sie zgadza:-) nie ma tylko jednej rzeczy o czym zostałam poinformowana wczesniej. Takze jak dla mnie promocja baaardzo udana, na pewno lepsza niz słynne 50% w Equi gdzie anulowano mi prawie całe zamowienie;-)
Julita Moja paczka nawet jeszcze nie została wysłana, a robiłam specjalnie tak, żeby wysłali paczkomaty w środę... 🙄 Także nie wiem od czego to zależy...
Kilkukrotnie robiłam zakupy w okserze na mniejsze bądź większe kwoty i nigdy nie stwarzali jakichkolwiek problemów. Również na obecnej promocji udało mi się upolować kilka rzeczy i było ok 😉
[quote author=Moon link=topic=15196.msg2602782#msg2602782 date=1476081782] z tą promocją na Hippicę w Unicornie, to hmm... W Bergo mają taniej 😉 ( http://sklep.bergo.pl/hippica-elite-sztyblety )
No zdecydowanie, w Bergo ten model jest za 315 zł a w Unique Equine za 297 zł. 😉 [/quote]
Promocja promocją goni. Rzeczywiście w unique-equine w tej chwili wychodzi taniej 😉 ale tylko do niedzieli a w Bergo jeszcze 6 dni chyba...
domiwa, za taką cenę to nawet używkę ciężko będzie kupić (szczególnie w sezonie). Szukaj w ogłoszeniach i na Allegro, bo w sklepie - nówki - nie ma szans.