Czy widzicie promocje w Gnlu a może jest jakiś kod???? Bo mi się wyswietlają normalne ceny a chciałam zrobić zamówienie i skorzystać z rabaty -10% bo wydawało mi się że jest do dziś. 🤔
też już mam normalne ceny w Gnl a na bank promocja była do dziś i też chciałam dziś zrobić zamówienie...mam nadzieje, że to naprawią jakoś, jeszcze wczoraj były obniżone ceny...
No baner z promocją cały czas wisi na stronie...mam nadzieje, że jutro coś z tym zrobią i dadzą choćby jeden dzień jeszcze tej promocji. Na początku tygodnia w ogóle jak parzyłam to rabat 10% łączył mi się z rabatem stałego klienta co dawało mi 13 % a wczoraj już miałam tylko 10% więc napisałam maila dlaczego tak się stało, odpowiedzi nie otrzymałam no ale weekend to mogli nie zobaczyć jeszcze...a dziś jak widać już w ogóle klapa
No ja nie pamiętam w sumie kiedy dokładnie sprawdzałam ale w koszyku miałam na bank jeszcze niższą cenę niż ta na stronie po zniżce a w sobotę juz nie...teraz żałuję, że od razu nie zamówiłam...
w Koniku rabat 15% na ochraniacze, owijki, bandaże na hasło konik od 15-17 kwietnia a w Pasi-koniku -20% na derki siatkowe i moskitiery waldhausena od 15-20 kwietnia
Rzuciły się komuś w oczy puśliska dobrej jakości w atrakcyjnej cenie? Np. Horze z metalowymi emblematami na końcach? 😉 Najchętniej wszechstronne, 145 - 155 cm. 😉
W gnl byla promocja na jeden czaprak i to dosyc spora ale nie pamiętam nazwy, sprobowalabym w horse trade lub dobrym koniu. Jedno jest pewne z colorado nie kupuj bo po paru uzyciach się zeszmaci..