W koniku na kod: KOBIETA -15 % 🏇 Promocja trwa od 7 do 9 marca *Promocja nie obemuje paszy, suplementów, produktów Daw-Mag i najnowszych kolekcji Pikeur, Eskadron NICI
Nie wierzę, że Pasi-konik nic nie zamierza przygotować na Dzień Kobiet 👿 Czy ktoś coś może wie o ewentualnych promocjach? 🤔
A może wiecie już coś na temat wyprzedaży w sklepach stacjonarnych Pasi-konika? Zawsze gdzieś w okolicach marca robią fajne czyszczenia stanów sklepowych? 😉
Nie wierzę, że Pasi-konik nic nie zamierza przygotować na Dzień Kobiet 👿 Czy ktoś coś może wie o ewentualnych promocjach? 🤔
A może wiecie już coś na temat wyprzedaży w sklepach stacjonarnych Pasi-konika? Zawsze gdzieś w okolicach marca robią fajne czyszczenia stanów sklepowych? 😉
Mignął mi w mojej stajni plakat z informacją o promocji w Pasi-Koniku stacjonarnym, tylko nie pamiętam, w jakim terminie obowiązuje. Jutro jak nie zapomnę, to sprawdzę.
Dzień Kobiet z HORSETOWN.pl Rabat -10% na zakupy w sklepie stacjonarnym oraz internetowym www.horsetown.pl kod: dzienkobiet rabat nie obejmuje produktów w dziale promocje oraz pasz i suplementów. ważny od 5 do 13 marca Emotikon smile udanych zakupów!
Libella, mi się wydaje, że nic teraz stacjonarnie nie ma, bo by mi sms przyszedł. Mam tylko o dodatkowym -20% na zimowe ciuchy, ale to było do końca lutego.
8marca (12%) i jest troche rzeczy w większych %, na stronie i na busse jest chyba 15... gdzies mialam kupon na 15 czy 20% na busse, jak na to potrzebujesz to poszukam
No wlasnie ból ten, że nie na busse ani horze, a nie mogę zamowic poki co dzis, bo czekam na odpowiedz czy mi kask w odpowiednim kolorze mogą ściągnąć.
patrzyłam - nie ma [quote author=horse_art link=topic=15196.msg2509163#msg2509163 date=1457443721] marysia550, no to masz 12 % na wszystko teraz - zadzwon, napisz, pogadaj - przeciągną ci promocje, albo powiedzą, kiedy bedzie kolejna 😉 [/quote] dopiero czekam na odpowiedź, czy mi ten kolor mogą w miarę szybko ściągnąć.
Nic, koleżanka ma -18%, będzie zamawiać "kiedyśtam" to się podłączę.