Tylko jutro w stacjonarnym pasi-koniku (Targówek, ul. Ładna) -14% na rzeczy dostępne w sklepie od ręki 😉 Rabat nie obejmuje rzeczy już przecenionych oraz zamówionych lub odłożonych wcześniej 😉
Mały OT, ale wy siedzicie w promocjach i pewnie mi pomożecie. :kwiatek: Czy Wam też zacina się przeglądarka na zakładce wyprzedaż zimy na pasi-koniku? Wszystko ładuje mi się błyskawicznie, a tutaj nie mogę obejrzeć nawet pierwszej strony promocji. Jakieś przeciążenie przez zbyt duże tłumy oglądające wyprzedaże?
Czy darmowa wysyłka od 150zł w bergo jest wciąż aktualna? Mignęło mi na fejsie, a w sklepie cisza. Bo bez tej wysyłki to już mnie nie urządza 🤔... choć ogólnie mają sporo przecen 😉. edit. to sama sobie odpowiem - tak, wysyłka jest aktualna, skusiłam się 😁. edit. A teraz żałuję. Czasem nie warto pokusić się na promocję, jak sklep niepoważny i ignorujący klienta. 😵
Ratunku! 🙁 Potrzebuje pilnie kupić Equistro "Kerabol" jestem dość głupia bo miałam wrzucone za rewelacyjną cenę ( ok.170zł) do koszyka w gnl i wczoraj zapomniałam zatwierdzić tego zamówienia... 😡 😡 Dzisiaj patrze a promocji już dzisiaj nie ma. Czy ktoś wie gdzie dostane za mniej niż 200zł? 🙇 🙇