Z tego co zrozumiałam będzie po prostu obniżka ceny. Kod jest aktywny cały czas -5% np taki: 227d533991 (możesz spróbować czy będzie działał przy tej promocji, ale pewnie jak już na inne produkty oprócz tej sieczki 😉 )
odebrałam dziś bryczesy Candela w promocji -30% i właśnie się zdenerwowałam, bo przez moment były - 40% upatrzyłam już sobie na pocieszenie kolejne Ophira w fajnej cenie - 40% i... jakże się zdziwiłam, kiedy chciałam zamówić i na bryczesy jest już tylko -20%, zarówno Ophira, jak i Candela
tak krótkiej promocji w życiu nie widziałam 🙄 pani w sklepie poinformowała mnie, że nic nie wie, bo to marketing ...
hahaaaa świetna promocja, podobają mi się bryczeski 40% przeceny no to chcę zamówić a tam info: Produkt jest obecnie niedostępny. No tak to mogą i 100% przecenić 🤣
tulipan, nie w Equi jest kilka produktów, które już od dłuższego czasu są "chwilowo niedostępne" i nadal wiszą na stronie. Na przykład polary z kolekcji Classic przecenione najpierw do 293 zł a teraz do 251 zł. Już przy pierwszej obniżce były niedostępne. Też mnie to drażni.