jutro jest dzień darmowej wysyłki dla wielu sklepów jeździeckich. I tutaj mam pytanie, ktoś zna sklep eequs.pl? szukajka nic nie wypluła a nie wiem czy ryzykować jutro 😉
eequus jak najbardziej polecam 🙂 Robiłam kiedys u nich sporeee zakupy , nie dośc że dostałam rabat 15% na tamte zakupy to dożywotnio mam u nich 10% na wszystko. Obsługa bardzo miła, wszystko sprawnie i szybko.
Do mnie Pani dzwoniła, że o 16 pasze zostaną dostarczone bezpośrednio od importera i czy mi pasuje 🙂 obsługa w tym sklepie jest rewelacyjna 😀 a długo sobie pogadałam z Panią i wiem, że ma w bliskich planach poszerzenie oferty oraz fajną politykę, więc może się okazać, że to będzie mój ulubiony sklep 🤣 Także jak dostanę pasze ( za jakieś 10 min) to potwierdzę wszystko 😉
Uwaga! Dostalam informację, że na dniach ma się pojawić promocja na derki Allweather 300 na stronie deca. Wszystkie chętne osoby, które u mnie zamawiały zapraszam do zakupu na stronie internetowej 🙂
Do GNL jest lub będzie kod GNL2016. Nie wiem czy działa ale taki dostałam razem z ostatnim zamówieniem. Ważny do 30.03.15. A tak przy okazji, czy animalia daje jakieś kody? Ewentualnie czy dostane ogłowia BR w jakimś innym sklepie z obniżką?
Do mnie też dotarły pasze z Equizone 😀 Nadawca - Optifeed 😉 Wszystko super, poza tym że Saracen ma termin do 08.12.2015. Ale jakoś mało mnie to rusza, na szczęście.
A u mnie w paczce z Equizone brak mashu i paszy... Telefonu nie odbiera sklep. Zobaczymy jak to sie skończy. Telefon zadzwonił i na szczęście okazało sie, ze zostały 2 paczki nadane, wiec czekam na kolejną. Celowo nie kasuje wiadomości powyższej, żeby ktoś nie zdenerwował się tak jak ja 🙂
Ps.: Paczka doszła też z paszami 🙂 Pani ze sklepu przemiła, wszystko wyjaśniła 😉