Ja dziś wzięłam 2 pasze, naliczyło mi rabat 30% i też mi wyskoczył błąd (maila powitalnego i maila podsumowującego zamówienie). Dostałyście jakąś informacje już od sklepu?
Kontakt z equizone super! Wysłałam maila, odpowiedź szybciutko, wszystko ok, Pani przeprosiła i dostałam rabat na kolejne zakupy 🙂 czekam jeszcze na realizację zamówienia, ale na chwilę obecną obsługa robi wrażenie :-)
Ja zbankrutowałam na paszach... i jeszcze musze pomyśleć gdzie je zmagazynować 🙄k ale to ogromna oszczędność i ciekawa cena przesyłki, bo za 22 wory paszy i suplementy przesyłka 20 zł 😀
Ja w ostatniej chwili dzisiaj zdążyłam. Zaopatrzyłam się na 3 miesiące i teraz żałuję, że nie wzięłam więcej. 😜 Pierwszy raz w życiu udało mi się zdążyć załapać na taką promocję. Dzięki ci revolto!
Ja potwierdzam ze super kontakt i przesympatyczna Pani w equizone!! Ja sie obkupilam glownie w rzeczy pielegnacyjne bo z paszy to tylko sieczka i meszyk 😉
Kupowałam coś ostatnio w Bergo i przysłali mi kod rabatowy na 20% na wszystko marki Horze. Może jak ktoś spróbuje wpisać to zadziała na innym konie niż moje, teraz w Bergo jest -15% na Horze ale jak dopisuję ten kod to cena jeszcze spada. Nie stać mnie na razie znowu na zakupy więc chętnie podam Wam kod, kto pierwszy ten lepszy, ważny jest do dzisiaj!!!
HORZE20
Mam nadzieję, że ktoś skorzysta, bo po co ma się zmarnować 🙂