Behemotowa, szkoda, że nie masz dwóch bo ja też bym chciała :P ale na pocieszenie, mam 7% z Equishopu. Chojni wyjątkowo 😉
Napisz szybko (do 15:30) maila do db@equishop.com o treści: Oświadcza, że jestem właścicielem telefonu XXX XXX XXX (tutaj podaj swój numer telefonu) i wyrażam zgodę, na przesyłanie promocyjnych wiadomości SMS oraz prowadzenie marketingu bezprośrenio przez firmę Equirra Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach przy Alei Korfantego 105, 40-161 Katowice 🙂 o 16 dostaniesz kod rabatowy 15% 🙂
Wrrr jak ja nie lubię takich dni szaleństwa!!! 👿 Mój portfel leży i kwiczy, a ja mam następne czapraczki, kantarki i inne rzeczy, których mam już pełno 😵 Najgorsze było te wmawianie sobie "to jedyna taka okazja, może Ci się to jeszcze przydać w przyszłości"... 😂
Zorilla, ja też złożyłam zamówienie, ale bez zakładania konta i wyświetlił się błąd przy wysyłaniu maila... Ale zrobiłam fotke i jutro im naskrobie wiadomość.
ja złożyłam dwa zamówienia i cały czas to samo wzięłam kilka tych wysłodków ale cholerka tam nie ma wagi ? ile tam może być w worku :P mi tez ten błąd wyskoczył...