[quote author=horse_art link=topic=15196.msg2430333#msg2430333 date=1444109715] kurtki softshell (champion i grace) z aktualnej promocji są cieniutkie. takie wiatróweczki-szmacianki.material jak w kamizelce raczej (bez wypełnienia oczywiście). nie jest to normalny takie wiecie...gruby softshell. fajne, takie zwykle do latania po okolicy-jakies prace, sport...co ich nie szkoda jak sie ubrudzi czy uszkodzi. czy niezobowiazujace wyjscie gdzies na sportowo (ta czarna nawet taka troche elagancko-sportowa 😉 ), , jestem zadowolona [/quote]
Mam wrażenie, że nie wiesz, co to jest softshell. Kurtka Grace nie jest z softshellu.
Hejka. Grace nie jest kurtką typu softshell! To fajna kurtka na jesień i wiosnę, ale trzeba pod nią coś jeszcze mieć. Ale przed wiatrem i deszczem (tego ostatniego ostatnie mamy mało) dobrze ochroni.
CIACH
Kochaniutki, tak się nie bawimy. Non stop informujesz nas o pewnym sklepie i pewnej marce.
trusia, ja wiem. oni tak ją opisują, taka ma nazwę - wiec i ja tak napisalam zeby wadomo bylo o co chodzi. i pisalam tez jak w rzeczywistosci wyglada. fajne nawet, ale lezaly raczej obok soft...
Jak ktoś jest zmarźlakiem tak jak ja to nie polecam tych termobutów z Villa Horse.
Larabarson, ale też nie każdy ma taki niski próg odczuwania ciepła :-) Mój ś.p. dziadek latem (+30 st. C) wychodzi z domu w swetrze i kamizelce, siada obok i mówi: "Wreszcie ciepło." Ja myślałem, że się stopię a jemu było ...... ciepło. :-) Cena wydaje się być ok, więc nie na extremalne mrozy pewnie starczą. Będzie ciepło na kuligu :-)
Uwaga! Promocja! Aż -15% na WSZYSTKIE derki* od 16.10 do 25.10! kod rabatowy: derka Dodatkowo przy zakupach za min 100 zł i płatności przelewem wysyłka GRATIS! www.horsetown.pl *rabat nie dotyczy derek już przecenionych w dziale promocje.
Czy do Equishop są jakieś zniżki /kody promocyjne? Z okazji jesiennej depresji napakowalam sobie do koszyka dużo poprawiaczy nastroju, tylko nastrój zniknął, jak zobaczyłam okrągłą sumkę 😉