To możesz sobie zrobić grupowe zamówienie ,ale dopiero zobaczyłem że tam jest dużo więcej . Jakieś loterie z cennymi nagrodami. , fajne ! przynajmniej coś się dzieje 🤣
promo na sztyblety z gladiusa Rozpaliliśmy już buty to teraz rozpalamy Ceny do Czerwoności. Letnia promocja na Obuwie Jeździeckie -15%. Kupon rabatowy: LATO2015 Promocja aktywna do pierwszego dnia kalendarzowego lata. Zapraszamy na www.gladius.sklep.pl
Misia, potwierdzam opinię kitty - gadaj z panem ze sklepu, pierwszy raz ostatnio coś tam kupowałam (w stacjonarnym) i z głupia frant zapytałam, czy dostanę jakiś rabacik i bez problemu dostałam (może nie dużo procentowo, ale zdecydowanie satysfakcjonująco jak na zakup przez kompletnie nowego klienta 😉 - brałam futerko pod siodło za 379zł i sól z selenem za 19zł i po rabacie zapłaciłam 375zł - czyli wyszło trochę ponad sól gratis)
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15196.msg2372147#msg2372147 date=1433758523] bazzylia teraz jest -15% na rzeczy York'a Może Ci pomoże 😉 [/quote] jakis kod jest?