To jeden z tych momentów, kiedy cieszę się, że mam do pruszkowskiego Equishopu 15 minut, do Equidei 30 min i nieco więcej do sklepów warszawskich 😅 Ma ktoś może kod rabatowy do GNL? :kwiatek:
Czy gdzieś dostanę acavallo hexagone z większyb rabatem niż 10% w GNL? Najchętniej, żeby były w tym sklepie produkty C&D&M. A może ktoś wie coś o nadchodzącej promocji w pasi koniku?
W Bergo ogłowie Kerbl za 109 zł. Niestety rozmiar COB bo FULL już za 139 🙄 [[a]]http://sklep.bergo.pl/q/?keywords=KERBL%20SILVERADO%20Og[[a]]łowie%2024H
Comandore trochę się spóźniłaś bo w pasi-koniku parę dni temu było -15% na wszystkie kantary 😉 Akurat Eskadrona nie kupiłam, "nienawidzę" takich promocji 😍
Comandore sprawdź w koniku, końskim świecie, warszawskim mustangu (sprzetjezdziecki.com), cavallo Troche kantarów Eskadrona w promocji tam znajdziesz 😉
Słuchajcie, wszystko stamtąd znika w ekspresowym tempie 🤔 Udało mi się zamówić bryczesy HV Polo i jeszcze 5 min temu były w 2 rozmiarach, teraz nie ma już po nich śladu 🤣