Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Gaga dobrze mówi. A obecnie -15% na hasło "CAVALIADA".
Dworcika ale ten kod nie obejmuje najnowszej kolekcji esladrona prawda? Bo nie nalicza mi kodu 🙁
alnama- te wszystkie kody nie obejmują nowej kolekcji eskadrona i pikeura 🙂
alexiss dzięki  :kwiatek: szkoda 🙁
_Gaga, nie sądziłam, że w tej cenie dostanę uvexa, warto przemyśleć, dzięki.
Dworcika, 🙂.
A cavaliada w koniku obejmuje pasze? Bo na zdjęciach kuponu nie ma o tym mowy.
Jest teraz jakiś kod do horse.shop.pl? 🙂
Lub może widział ktoś bryczesy Covalliero Techno gdzieś w promocji?  :kwiatek:
Fokusowa, pasz i nowej kolekcji Eskadrona/Pikeura nie obejmuje.
Kod do bergo baaardzo pilnie potrzebny, bede mega wdzieczna !
Evson ja mam 10% na wszystko, ale nie wiem czy z innego konta niż moje pójdzie.
W decathlonie w swadzimiu -54% NA  biodyne RAVENE - 49 ZŁ ze 109zl,  lizawki za polowe ceny zwywkłe i likit za 15 zł
Jest/będzie jakiś kod do horse.shop.pl oraz arcus-konie.pl?  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
O rany, miałby ktos mozliwosc kupna czegos z tego swadzimia i wysyłki??  🙇
Fokusowa dzieki, w razie czego odezwe sie  :kwiatek:
a nie przesyłają między decathlonami np?
dzisiaj oddawalam kamizelkę kupiona na wyprzedaży w deca w kato kupiona za 109, w swadzimiu wisiała z ceną 300 zl  😂
drabcio czyli co zadzwonic co swadzimia i zeby mi do czewy przeslali tak? w sumie genialne  😁 o ile sie tak da
jezeli masz tam deca to chyba tak, ale zapytaj dziewczyny co pracuje w deca - udzielala się tutaj pare stron temu w sprawie derek siatkowych 😉
drabcio ja sama pracowalam w deca (baardzo dawno) i z tego co pamietam to tak jest, po prostu jutro tam zadzwonie  🙂 dzieki za cynk o promocji
A widzial ktos promocje na Saracena lub darmową wysyłke? Drogie te pasze pieruńsko, a musze nią karmic  👿
Czy tylko mi nie działa kod cavaliada w koniku?????
kitty, kod działa przy zakupach powyżej 100 zł, nie działa na pasze i nowe kolekcie Pikeura czy Eskadrona...
_Gaga spełniłam wszystkie warunki i nadal nie działa.....
Będzie ten kod działać na nowe Anky?
Evson  można wysyłać produkty między Decathlonami 🙂 dzwonisz do tego w swoim mieście i mówisz, że w Deca gdzieś tam jest to i to i czy mogą załatwić przesyłkę 🙂
Czy ma ktoś kod do pasi-konika?
Podłączam się pod pytanie o kod do Pasi-konika  :kwiatek: Albo jakiś cynk o zbliżającej się przecenie 😉
Majowka? 😀
Potrzebuje gdzieś dorwac w dobrej cenie halter busse rainbow i do tego uwiaz west (3.7) wie ktoś może czy dorwe w jakimś sklepie gdzie jest jakis rabat na całość?  :p
Edit.
Ma ktoś kod rabatowy do gnl?  🤣
Ja mam 7% w pasi jak kogoś to ratuje 😉
Jest aktualnie jakiś kod do equishopu?
Czy jest jeszcze jakiś kod do Konika?  🙇
Vendettka, ja mam 7% w gnlu
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się