[s]Glinek nie bylo ale tez bylo zaje** 😉 kamizelki ochronne fouganzy -50% dzisiaj bede miala jedna na zbyciu albo oddam do Poznania :[/s]) Edit miało iść do wątku o lidlu i innych (bylam pewna ze to tutaj bo w koncu decathlon prawie koński 😉 dla wytlumaczenia w katowicach byly glinki przecenione z 40 na 4 zl)
Strzyga, tam nigdy nie było jakiejś ogromnej ilości asortymentu. A nie chcę wiedzieć, jak teraz to będzie przebrane 😉 Bo pewnie ostatniego dnia już nic nie zostanie :-P
Strzyga, tam nigdy nie było jakiejś ogromnej ilości asortymentu. A nie chcę wiedzieć, jak teraz to będzie przebrane 😉 Bo pewnie ostatniego dnia już nic nie zostanie :-P
Smok10, likwidują (wstawiałam obrazek w pierwszym poście na tej stronie). Widocznie nie szło im tak, jak by sobie tego życzyli 😉 Po akcjach z internetowym jakoś mnie to nie dziwi.
Poszukaj opinii o kaskach hkm bo tylko oni teraz dają promo. Albo czekaj do.. hm.. majówki? Moze któryś sklep wrzuci coś na cały asortyment. Ja mam jabu wiele lat I sobie chwale ale słyszałam ze splajtowali i jedyne co teraz mają to te na allegro w bardzo fajnej zresztą cenie moim zdaniem porównując z jakością.