[quote author=Liściu link=topic=15196.msg2301993#msg2301993 date=1424951050] Widział ktoś przypadkiem wielokrążek 14,5 w dobrej cenie ? Najlepiej podwójnie łamany, ale ostatecznie może być też pojedynczo. [/quote]
giks, dzięki :kwiatek: kupione, mam nadzieję że zdążyłam zanim wszystkie sztuki poszły 😉 ale gdyby tak było, to chyba wyskoczyłoby jakieś powiadomienie
malinowaa przy zarejestrowaniu dostaniesz chyba - 6%. Ja mam tyle na karcie stałego klienta. Oni raczej nie robią takich akcji w stylu ,,wszystko -15 % itp." Jak z innymi zniżkami, kodami to nie wiem, bo kupuję stacjonarnie.
Alaska, dziękuję za informację, w takim razie chyba przy przycisku "zrealizuj zamówienie" będę musiała zamknąć oczy 😁
Czy parę artykułów, które mnie akurat interesują, zawsze muszą być w 3-ech różnych sklepach? 😵 horse.shop z tego co widzę również żadnej promocji nie szykuje... 😵
Mnie sie zawsze wydawało, że dobry i że chętni będą :kwiatek: tylko sie zastanawiam, czy ktoś go bedzie dalej w Polsce dystrybuował, w sensie jaka hurotwania i na jakich warunkach? bo nie wierze jakoś, że nagle dodsona zabraknie w Polsce, po prostu ktoś inny zacznie go dystrybuować 🙂
A ja posiadam rabat do Pasi- Konika (-15 %) do wykorzystania do końca lutego (ostatnie zakupy były pokaźne :lol🙂 nie wykorzystam go bo w sumie nic mnie nie interesuje na tę chwilę, ktoś chętny?
Alaska, dziękuję za informację, w takim razie chyba przy przycisku "zrealizuj zamówienie" będę musiała zamknąć oczy 😁
Czy parę artykułów, które mnie akurat interesują, zawsze muszą być w 3-ech różnych sklepach? 😵 horse.shop z tego co widzę również żadnej promocji nie szykuje... 😵
czy ktoś ma może kod rabatowy do Caballa? Robię spore zamówienie (niestety niewiele mi brakuje do darmowej przesyłki :/) a może coś by się udało taniej... bardzo będę wdzięczna!