no konik nie jest najtańszy... bardzo nie lubię tego, że okazjonalne promocje nie łączą się ze stałym rabatem 🙁 zostawiłam tam już trochę grosza i fajnie by było gdyby ten rabat był jednak ciut większy....
no konik nie jest najtańszy... bardzo nie lubię tego, że okazjonalne promocje nie łączą się ze stałym rabatem 🙁 zostawiłam tam już trochę grosza i fajnie by było gdyby ten rabat był jednak ciut większy....
Będę bronić Konika jak lwica bo np. w rzadko którym sklepie darmowa wysyłka jest od 150zł. Promocje są bardzo konkretne a nie po kilka groszy. W rzadko którym sklepie wyprzedaż obejmuje cały asortyment, zazwyczaj jest to tylko konkretna firma, kolekcja, itp. A obsługa klienta - UWIELBIAM 💘 , zawsze cierpliwie i wyczerpująco odpowiadają na wszystkie pytania i potrafią świetnie doradzić czy rozchwiać wątpliwości a ja pytaniami zamęczam okrutnie 😡 Szczerze mówiąc, na wszystkie moje zakupy, raz zamówiłam w Bergo, raz w GNL i owszem, nie mam im nic do zarzucenia ale jednak zawsze wracam do Konika. Wszystkie produkty które tam zakupiłam, w praktycznie każdym sklepie były droższe a nie kupuję chłamu.
anil, kitty, ja aż tak dużo nie kupuję a w Koniku mam stały, fajny rabat, także może po prostu napiszcie do nich? Ja Konika mogę naprawdę szczerze polecić, i najczęściej właśnie tam kupuję.