Zairka mi zwlekali z kapturem i w efekcie chcieli żeby anulowała zamówienie; natomiast ja się zaparłam i ściągali do z Francji a w bonusie dostałam ekstra 10 pln w postaci bonu na zakupy
Ja zamówiłam derke i kaptur 29.01 i jeszcze nic nie mam. Na koncie FV wystawili mi z datą 02.02. Przewidywany czas dostawy 05.02 -jutro. Ciekawe czy dojdzie 🙂
Ja na kantar czekałam równy tydzień -zamówiłam w poniedzialek i przyszło w poniedziałek więć dziewczyny, troche cierpliwości chyba mają tam kupe roboty 🙂
*najdłuższy status miałam ` przygotowanie`- ok 3 dni
ja derke zamowilam 28 i powinna dzisiaj teoretycznie dojsc, kaptur 29 a przyszedl wczoraj mimo ze przewidywana dostawa byla na 5.02! obawiam sie ze sie przeliczyli i nie maja tylu derek...
Szczerze powiedziawszy, to nie wiem jak zamierzaja zrealizować zamówienie, bo tych derek nie ma juz na magazynach we Francji. Chyba ze skle interentowy ma własny, tajemniczy magazyn... 😉
zazdroszcze wam porządnych deca. w szcz na koskim tylko gumowce, paskudne kaski i bryczesy dla dzieci i 3 najzwyklejsze czapraki. a...i mega drogie cukierki i pare innych mało zachęcających rzeczy 🙁 ale ręcznik z mikrofibry (choć tez drogi jak na taki i sztormiaka w promocji kupiliśmy :PPP)
dzisiaj rano w niemieckim Decathlonie były 4 derki te czerwone w rozmiarze 155. zanim zdążyłam pójść do pokoju po Vise (a jestem na wczasach) już nie było ani jednej...