Dzisiaj wyczailam wyslodki pro linen ekspresowe (beet quick?) w sklepie stacjonarnym Profit w orzeszu za 55 zl. Za tyle to ja kupuje normalne 🙁 no ale nie bede tachala wyslodkow w pociagu 😀 (nie mowie ze nie przeszlo mi to przez mysl 😉) Maja tez str internetowa I fanpage
W moim deca nie ma żadnych ochraniaczy, derek, kantarów, psikaczy... 😁 Jest kilka czapraków i podkładek, jakieś cukierki i lizawki, bryczesy itp. i tyle. 🤣 Bieda 😉 kocham stronę internetową i darmową wysyłkę 😀
kolebka, widzę, że na stronie pojawiły się z powrotem derki antymuchowe 155 - ale tylko internetowo (no i cena normalna)... Nie wiesz, czy jest jakakolwiek szansa na wymianę rozmiaru, jeśli ze dwa tygodnie temu kupiłam 145 po promocyjnej cenie (czyli mam jeszcze czas na zwrot/wymianę), a wolałabym 155 (ale wtedy nie było)? Czy nidyrydy w ten sposób?
Te derki antymuchowe które są na stronie, to nowa kolekcja. Ty pewnie kupowałaś te z zeszłej, skoro cena promocyjna 😉 W zako są te derki zeszłoroczne (mają kaptur i pas na brzuch) ale brak rozmiaru 155. Cena 99,99 😉
A, nowa kolekcja... Na pierwszy rzut oka to one są dla mnie takie same. 😂 kolebka, a masz podgląd, czy się gdzieś może jednak jakimś cudem uchowała 155 ze starej? Nie wiem, może zwrócił ktoś? 😁