Jeszcze trochę czasu zostało ale zaczynam się rozglądać za jakimś skutecznym specyfikiem na robale( głównie chodzi mi o jusznico podobne dziadostwo). Może ktoś coś widział? Jest szansa by kupić coś już teraz w okazyjnej cenie?
Może komuś się przyda.. 😀 Mam kupon rabatowy wielokrotnego użytku do konik.com.pl (ważny do 15.01.2015 r.) -15 % Kupon obowiązuje na zakupy powyżej 100 zł Nie można łączyć z innymi rabatami Nie obejmuje kosztów wysyłki Można wykorzystać wiele razy KOD : renifer Więc korzystajcie, może akurat ktoś robi zakupy większe to mu trochę mniej wyjdzie :-P 🙂
[quote author=rybka link=topic=15196.msg2259967#msg2259967 date=1420572386] Czy może ktoś widział gdzieś promocje na strzemiona łamane? Moje dziś mi pękło ... 🤔
rozumiem że guma pękła? [/quote] Nie, ten zaczep metalowy ( nie wiem jak to nazwać :zawias) umożliwiający wyginanie się strzemienia, guma jest cała.
Zwarta i gotowa na zakup zimowy szukam siatek na siano, sztuk kilku, z małymi pięknymi oczyskami, najlepiej 3x3, w dobrej cenie zgarniam też 5x5. Widział ktoś coś ? 🙄