Zorilla, niby można, ale biza też kosztuje, i to całkiem sporo. 😉 No i nie wiem, czy alnamie nie chodziło o Flocka.
alnama, ja mam w tej chwili 5% do Pasi-konika. A wydaje mi się, że powinnam już nawet wskoczyć na 7%, tylko muszę poszukać paragonów (bo już na pewno przekroczyłam kwotę, jaką trzeba wydać, żeby się załapać na ten II próg) - wtedy wychodzi 744 zł. W Animalii na Casco mam 3% (755 zł). W GNL-u - 9% (ale chyba dopiero po 1.01, o ile pamiętam - choć jeśli miałaś na myśli Schwarz-Flock, to tam wychodziłoby najtaniej).
sumire, asds dziękuję ;* :kwiatek: dostałam na priv chęć pomocy także od innych, więc gdyby nie wypaliło to będę się odzywać 🙂 fajnie że na volte można zawsze liczyć.
alnama, w bergo mozesz zapytac o inne kolory, bez problemu sciagają (mi sciagali jakie sobie wypatrzylam na stroie producenta i w promocyjnej cenie tez dostalam - trzeba pytac, czy coś szykują 🙂 )
ja jakos tak formalnie, oficjalnie nigdy nie dostalam, bo zakupy nie przez koszyk... takie pojedyncze też nie docierają, wiec dzielić sie nie mam czym...