Machowa, w Bergo jest teraz 12% zniżki na wszystko i podkładka jest za 175 zł, w Koniku masz np. Torpola za 169 zł i od tego jeszcze -12% na hasło MIKOŁAJ, jakoś zaraz ma skoczyć do 15% (było gdzieś na poprzedniej stronie o tym).
Edit: Ktoś wie, jak się nalicza rabat na zimowe derki stajenne w animavecie? Przy niektórych jest wpisana przecena, ale np. w dziale "derki stajenne z wypełnieniem" już nie i nie wiem, jak to w końcu działa...
oz - dzięki, szkoda tylko, że zostały same duże (na jutro) "Kolejna niespodzianka wieczoru! Ostatnie pary bryczesów Gloockler dostępne w naszym magazynie przecenione!" http://www.gnl.pl/bryczesy-hkm-gloockler-silver-royal-ii-24h.html Może ktoś akurat poszukuje 😉
Może widział ktoś promocję na ochraniacze kontaktowe, rozm. cob? Gryglodor podała fajną ale niestety została im jedna para w sklepie a ja potrzebuję komplet.
larabarson, spróbuj, ja zamawialam dzis, 2 mi nie chcialy się zaladowac, jak napisalam do nich, czy jest jeszcze gdzies 2, bo bym wziela 2, odpisali, ze ie ma niestety, ze to ostatnia... moze jeszcze nie zeszlo? szkoda, bo są super. kupilam wczesniej full (moj ma takie cob/full), ale są bardzo duże...
ktoś może wie kiedy będzie "promocja mikołajkowa" w Equidea (dawne InterApi)? Zawsze było przed świetami i mnie więcej o tej porze było już wiadomo kiedy to będzie, a tu cisza...