A ten black friday w koniku dotyczyć też będzie pasz lub suplementów? 😉 Bo w mailu mam tylko informację, że nie łączy się z już przecenionymi towarami.
Czy ktoś widział gdzieś może jeszcze czaprak eskadrona brillant dura wiosna/lato w kolorze toffe w jakiejś promocyjnej cenie? Ja obczaiłam tylko w GNL ale niestety nie jest przeceniony.
a co to w ogóle jest to black friday? i czemu są z jego okazji przeceny? bo nie tylko w koniku i bergo, ale i nie konskie sklepy mają, spam z tym haslem rozsyłają...
Nazwa Czarny Piątek (USA) pochodzi od sposobu prowadzenia ksiąg rachunkowych w przeszłości. Buchalterzy czerwonym atramentem zapisywali straty zanotowane przez firmę, natomiast czarnym zyski. Dzień po Święcie Dziękczynienia zaznaczany był zawsze na czarno. Ponadto czarny piątek jest w USA wolny od pracy ale sklepy pracują...
[quote author=drabcio link=topic=15196.msg2232798#msg2232798 date=1417179399] W galaktyce -50% na wszystkie książki oprócz weterynarii ,ktora jest -25% (w zasadzie to ceny sa teraz na ich stronie takie same jak na allegro 😉)
🙇 Teraz juz bede miała wszytskie jakie chce 😀 [/quote]
Dzięki wielkie, miałam oszczędzać! 😁 5 książek w drodze, serdeczne dzięki za info! :kwiatek:
Witajcie, czy posiada ktoś kod do BERGO? Spore zamówienie, a i przed świętami każdy grosz się liczy 😀 i Czy wiecie gdzie jest promocja na suplementy typu: mniszek lekarski ,pokrzywa?
Czy jakas dobra duszyczka wrzuciła by listę sklepów jeździeckich biorących udział w dniu darmowej dostawy? Jak klikam na zakładkę Sport, to mi wyskakuje błąd 404, może to tylko u mnie?