Dzięki dziewczyny za info o rabacie w Koniku :kwiatek: Złożyłam zamówienie na kilka rzeczy i od wszystkiego dostałam upust 15 %, natomiast od produktu, który był już w promocji rabat nie został naliczony czyli rabaty nie sumują się. Udało mi się zaoszczędzić ponad 300 zł 😀
Kojarzy ktoś czy kupie gdzieś jeszcze fioletowy kantar + uwiąz ze starej kolekcji NG Eskadrona? Były w koniku, ale ja potrzebuje rozmiar full, a tam tylko pony i cob.
Na czarnym koniu była promocja na kurtki Jennifer + darmowa przesyłka. Szybko zamówiłam oczywiście dzisiaj się okazało ,że poszło ekonomicznym 🙄 Kurcze nie rozumiem podpisanie umowy z pocztą polską albo innym kureirem nie jest aż takie trudne ,a najlepsze jest to że mieli nawet tańszą i szybszą opcję wysyłki - paczkomatu. Fatalnie, mam nadzieję że dojdzie w tym roku.. No i jeszcze jedna super opcja - jak nie będzie pasowała i będą oddawali pieniądze to sobie potrącą za przesyłkę 😍
W regulaminie sklepu stoi jak byk : oddajesz coś z darmowa wysyłka to dostajesz zwrot pieniędzy z odliczeniem kosztów wysyłki. Na szczęście kurtka ok a poczta polska się postarała, ale to do wątku o sklepach internetowych..