z grene dalej paczki nie mam. sklep porazka - kolejny raz dokladnie to samo... choc nie - poprzednio po kontakcie wyslali zaraz, a nie po tygodniu... i jeszcze 2 dychy przesylka ;/
malinowaa, a w bergo? tam i bez promocji taniej niz gdzie indziej....
[quote author=horse_art link=topic=15196.msg2194348#msg2194348 date=1412328238] z grene dalej paczki nie mam. sklep porazka - kolejny raz dokladnie to samo... choc nie - poprzednio po kontakcie wyslali zaraz, a nie po tygodniu... i jeszcze 2 dychy przesylka ;/
malinowaa, a w bergo? tam i bez promocji taniej niz gdzie indziej.... [/quote]
Trochę postraszyłaś mnie tym Grene. 😲 Kurcze, żeby i mi numerów nie odwalali, bo potrzebuję tych ochraniaczy dość pilnie... :/
Ja zamówiłam w Grene ochraniacze. Przyszły bardzo szybko ale.... Zostały złe wysłane i mimo, ze płaciłam przelewem to kurier zażyczył sobie jeszcze 61zl dopłaty.... Ale pozniej wszystko wyjaśniłam i maja mi zwrócić kasę na konto.
Zamawiałam wielokrotnie w Grene i zawsze paczka była u mnie ekspresowo. Kilka dni temu zamówiłam u nich te ochraniacze transportowe i derke, zapłaciłam a na drugi dzień miałam paczkę. Do tego na maila informację o utworzeniu zamówienia, zapłacie i wysyłce. Jestem z ich obsługi bardzo zadowolona.