Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Jakby ktoś gdzies widział przecene ochraniaczy neoprenowych, kontaktowych to podlinkujcie  :kwiatek:
w okserze od wczoraj propmocja na cały asortyment -5% 🙂
na FB Equishop ogłosił wyprzedaż i -20% na zimowe kolekcje
equishop -20%
dodatkowo w equishop - 30 % na: derki zimowe rip stop 300, 400 gr i nylonowe 500 gr i 240 gr, derki eskadrona z nowej kolekcji z podwójnego polaru z pasami pod brzuchem oraz podwójny polar z kapturem.
http://www.sprzetjezdziecki.com/specials.php

jest kilka eskadronów w promocji 😉)
taki dostałam email
szkoda, że nie mają internetowego sklepu 🙁

Drodzy Klienci,

Po krótkiej przerwie związanej z konieczną inwentaryzacją informujemy, że Salon Jeździecki jest już otwarty!
Mamy dla Was super niespodziankę - WIELKĄ ZIMOWĄ WYPRZEDAŻ!!!
Ceny niższe nawet o 75%!!!

Już od dziś, aż do wyczerpania zapasów, produkty takich firm jak: Anky, PK, Tattini, Daslo, Fair Play oraz wielu innych znanych marek w super atrakcyjnych cenach.
Kolekcja Eskadron, Pikeur Jesień-Zima 2011/2012 - TERAZ z rabatem -20%!!!

Łap gorące okazje cenowe!!!

Kurtka zimowa Anky - cena 709 zł teraz 299 zł!
Kamizelki PK - cena 295zł teraz 99zł
Kurtki Equipage - cena 119 zł teraz 79 zł
Kurtki Tattini Zafiro - cena 680 zł teraz 299 zł
Komplety dziecięce Snow Rider - cena 149 zł teraz 89 zł

Zapraszamy na zakupy do naszego Salonu Jeździeckiego.

Jesteśmy do Państwa dyspozycji :

od Pon. do Pt. w godzinach 11😲0 - 19😲0
w Soboty w godzinach 10😲0 - 16😲0.

Inter Api Team
Salon jeździecki Inter Api
05-822 Milanówek
ul.Królewska 64 A
tel./fax +48 /22/ 724-50-93
www.interapi.pl
e-mail: detal@interapi.pl

Ale inter-api (przynajmniej jako hurtownia) prowadzi sprzedaż wysyłkową także myślę że nie ma problemu. Chyba że coś się zmieniło przez pare ostatnich lat.
Osobiście bardzo się sparzyłam - kupując kask Tattini przysłali mi indentyczny ale jakiejś innej marki Euro Lite
a mają gdzieś pokazaną swoją ofertę?
W między czasie przeglądnęłam stronę i nie widzę... Więc może już nie prowadzą sklepu int. Jak chcesz coś kupić to warto napisać po prostu maila i zapytać. Jak mówię kupowałam z 4 lata temu więc wiele mogło się zmienić...
Napisałam maila i dostałam w odpowiedzi:
Nadal możemy zamówiony towar wysłać za pośrednictwem kuriera lub Poczty Polskiej.
kamizelka zimowa, chyba akurat na obecną pogodę KLIK 🙂
capriola.pl -całkowita wyprzedaż asortymentu! 🙂
W Końskim Świecie akcja promocyjna. Jak ktoś potrzebuje katalog warto skorzystać😉 http://www.konskiswiat.pl/katalogi-producentow.html
W Okserze -25% na rzeczy Pikeur i Anky 🙂
W końskim świecie dostępne darmowe katalogi Horze i B Vertigo.  😉
http://konskiswiat.pl/katalogi-producentow.html
Ja zawsze otrzymywałam darmowy katalog HORZE do domu
ja też otrzymuję, już 3 rok mi leci 🙂
ale zamówiłam sobie ten 2 🙂
a ja poprosiałam jeszcze o hkm i inne jesli mają 🙂
Ja poprosiłam o HKM, Pfiff i inne jak mają 😀
Przy tych katalogach wysyłkowych nie będzie pobierany koszt wysyłki jako opłata pobraniowa?
Olek ja dostaje różne katalogi i jeszcze nigdy za żaden nie płaciłam ; >  :kwiatek:
A ja upolowałam neoprenowe ochraniacze Caldene za 145zł. Byłam w nich z rok temu mega zakochana, ale kosztowały prawie 300. Znalazłam je na Allegro i odebrałam w sklepie.
Kupiłam je w sklepie Horse Team w Warszawie na Usypiskowej (chyba Ochota). Mają sporo wyprzedaży, derki, bryczesy od 79zł, ogłowia, czapraki i masę innych rzeczy.

Piszcie koniecznie o tych promocjach, bo sprzęt drogi, a z kasą na początku roku bida...
co do tych katalogów, jeśli okaże się, że trzeba zapłacić, to chyba można odmówić? no bo na stronie nie ma o tym informacji. jakieś katalogi miały być wysłane dzisiaj - jak już je dostaniecie dziewczyny, to napiszcie, jak to z tymi opłatami i co to za niespodzianka w środku 🙂
ja dopisałam "i inne jeśli tak jak te powyższe sa bezpłatne"
to chyba zrozumiałe, że jeśli bede miała płacić to nie odbiore? 😉

bo generalnie nic nei było o kosztach - ani katalogu ani przesylki 😉
calore, z Końskiego Światu nie ma mowy o takich akcjach, skąd Ci to przyszło do głowy? po prostu napisz maila do nich jeśli masz wątpliwości.
No co Wy, jakby za katalogi kazali płacić to już byłby szczyt  🤔 🤔 🤔

W Awil wrzucili kolejne rzeczy na allegro  🙂
no akurat to olek pierwsza zauważyła, że tak może być, wolałam się upewnić.
dostałyście już katalogi z końskiego świata?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się