wiedziałam ze tak będzie, dwa miesiące szukałam bryczesów a dopiero jak kupiłam to pojawiła się promocja w pasi koniku - 20% (od dzisiaj -20% na wszystkie)
Odysowa, dziekuje, nie sprecyzowałam wczesniej, ze chodzi mi o taniosc 😉. Stowa za jeden-potrzebuje dwa, mnie nie urzadza, jak dla mnie nie jest to tanio 🙂.
Też dostałam kod na czapraki od martyna0112 :kwiatek:, napisalam do Bergo, bo z tanich czapraków nie widze u nich poniakow nic :/...
Dworcika jak to dałby po łapkach? Ja widziałam już sporo przecenionych niciaków z tej kolekcji, poza tym przecież cottony czy inne rzeczy z kolekcji letniej też są teoretycznie z aktualnej kolekcji a już dawno większość z nich została wyprzedana ze sklepów w promocyjnych cenach.
Dworcika, jeśli naprawdę Eskadron ma taką politykę cenową, że nie można przecenić rzeczy z "nowej" kolekcji, to to jest zachowanie mocno nierynkowe. Przecenia się rzeczy, które gorzej idą, nie ważne czy są wprowadzone tydzień, miesiąc czy rok temu.
Nie podpuszczaj 😉 Poza tym mogłabyś się odnieść do reszty mojej wypowiedzi? Ktoś wcześniej pytał w cenie 125-135 a ja widziałam po 150 więc taka informacja nie przydałaby się osobie pytającej 😀