Mysle, że rzeczy w Arcus'ie są dostepne, te ktore sa podpisane ze jest w magazynie.Bo jak dziś zamawiałam to było tylko jedno wedzidło a jak chciałam 2sztuki to juz mi wyskoczyło że nie ma takiej ilości dostepnej więc mysle że wszytsko sie aktualizuje tam 🙂
W Awil Horse jest wyprz bryczesów euro star i mountain horse niezależnie od modelu wszystkie po 199zł (przecena w przypadku niektórych z 550zł) dodatkowo promocje animo i kentaur oraz promocja na siodła 3tys zamiast 7tys w niektórych przypadkach.
Byłam dzisiaj w awil horse i kupiłam śliczne bryczesy euro stara. Na prawde warto dziewczyny, jeszcze jest co wybrać i cena 199zł bardzo okazyjna. Jeślki byłby ktoś chętny mogę zrobić zdjęcia 😉
czy ktoś może pamięta czy rok temu na święta czy nowy rok była jakaś zniżka w okserze lub gnl? - niestety wątek jeszcze wtedy nie istniał a ja nie pamiętam.....
dalej jest wszystko strasznie drogie 🙁 no ale sporo taniej jest!
Ja zawsze w takich przypadkach się zastanawiam nad tym, jak wielkie marże sklepy biorą. Przecież i na tych wyprzedażach pewno nie tracą, ani nie sprzedają "po kosztach". Myślę, że i tak zarabiają.