armara parking będzie wymieniany jak tylko nadejdzie odpowiednia pogoda i będą się budowały boiska, została zgłoszona reklamacja. Pusto w sensie asortymentu czy ilości klientów?? Asortyment jest zależny od kierownika działu, ale szczerze mówiąc patrząc nawet na ofertę internetową nie bardzo jest z czego wybrać... Zresztą zawsze jest możliwość zamówienia czegoś z oferty co nie widnieje w sklepie. A jeśli chodzi o ilość klientów- na miejscu nich samych bym się cieszyła, ze nie trzeba się przedzierać przez dzikie tłumy; ale ogólnie to logiczne jest, ze skoro Okęcie nie jest połączone z żadnym wielkim centrum handlowym to mniej ludzi zagląda przez przypadek. W ciągu tygodnia zwykle jest pustawo, tłumy się zjawiają w zasadzie tylko na weekendy, mimo wszystko Okęcie to jest po prostu któryś tam koniec Warszawy i nie każdy ma czas i chęci po pracy wybierać się na "sportowe" zakupy. Mnie tylko zawsze i niezmiennie dziwią ludzie którzy w soboty i niedziele potrafią od 9 koczować pod drzwiami;D
Thaya ofc, ze jest wyprzedaż, ale u nas rzeczy na wyprzedaży dzisiaj są takie a jutro dochodzi coś nowego. Więc chciałam być miła i poinformować ewentualnych szukających np szczotek, że teraz właśnie są taniej, jeśli jutro okaże się, że coś innego doszło do przeceny również bardzo chętnie o tym napiszę, w końcu po to jest ten wątek. I zapomniałabym: są przecenione komplety kantar + uwiąz oraz czapraki z żelem (tu pamiętam, ze z ok. 120 na 64).
źle się wysłowiłam, ale serio nie wiem jak to inaczej nazwać;] zrobiłam skrót myślowy nie patrząc, ze to lekko inne pojęcie;/ to może tak: czaprak z "kropkami" które zapobiegają przesuwaniu się pod siodłem;] niestety akurat tego modelu na stronce nie ma, ale to coś podobnego do Ridinga.
no pracuję, ale żeby się dostać na jeździecki to cały sklep muszę przejść, co niestety bywa dość trudne;] ale jak będziesz następnym razem to się ujawnij;]
W Go Sport w Katowicach trwa wyprzedaż. Sporo obniżek na dziale jeździeckim, są ogłowia od 25 zł, bryczesy z pełnym lejem od 100 zł, naczółki z diamencikami z firmy Busse po 20 zł i z Jacsona za 29, kamizelki polarowe Anky za 50 zł (ale małe rozmiary) i wiele innych przecen.
Jest jedna derka za 200 zł. Na końskie rzeczy większych wyprzedaży podobno nie ma 😉 Tylko wspomniane ogłowia, naczółki. Wybieram się tam w poniedziałek. Co jeszcze w okazyjnych cenach wynajdę, to napiszę.
Ja dzisiaj byłam w Decathlon Targówek, kupiłam ochraniacze transportowe po 119 zł (ochraniacze naprawde super jeśli chodzi o jakość), kupiłam 2 komplety jeszcze jedne zostały jakby ktoś szukał i dorwałam derkę ocieplaną ostatnią chyba za 79 zł, poprzeceniane były kantary z uwiązami i ochraniacze neopren z łyżką, poprzeceniane są też te grube dery teflonowe
a to przepraszam koleżanka stwierdziła że taką ma i tak ja nazwała, dla mnie te derki się nienadają bo sa cieżkie i na konia 180 przy moich gabarytrach i złamanej ręce nie daje rady wrzucić, ale jak patrze na wytrzymałość są genialne