Burza, imo zdjęcie na stronie sklepu nie oddaje koloru (zwłaszcza to pojedyncze, na zbiorczym jest już lepiej) - w rzeczywistości to ciemna czekolada. Mogę zresztą zrobić Ci foto 😉
Hej 🙂 mam pytanie : Czy ktoś z Poznania lub okolic potrzebuje coś z grene ? Za jednym zamówieniem do sklepu stacjonarnego wychodzi 30 zł kurier, więc jak więcej rzeczy się zamówi będzie taniej 😀.
Co do akcji urodzinowej Yarda to zamówienia internetowe również podlegają rabatom 🙂 - 20% na wszystkie dostępne stany magazynowe i 10% na pielęgnacje. Spooks tak samo podlega - przeliczenie poprawnej kwoty zostanie przesłane wtedy na maila 🙂 Losowanie nagród obejmuje zamówienia złożone do godziny 18 🙂
a te rabaty to na jakieś hasło - 20 %, bo rozumiem ze spooksa sklep ręcznie nalicza i odsyla na maila, a reszta na hasło czy jakaś inna metoda- nie mogę znaleźć info na fb
izkadul niestety kod tego nie ogarnie więc każde złożone zamówienie będzie ręcznie przeliczane i od razu mailem wysyłana będzie poprawna kwota zamówienia 🙂 Rabat 20% nie obejmuje pasz, suplementów i produktów pielęgnacyjnych - na nie jest 10 % 🙂