a ja takiego maila dostałam: Dla naszych klientów, przygotowaliśmy małą niespodziankę. Chciałam poinformować o przyznanym rabacie w wysokości 3% który będzie obowiązywał w sklepie internetowym dobry-kon.pl od każdych następnych zakupów(nie dotyczy produktów już przecenionych). Pragnę również udzielić informacji, że rabat zwiększy się do 6% po przekroczeniu w sumie zamówień kwoty 1000 zł.
Niebieskich szukam od kilku miesiecy, ale chce komplet, a nikt nie wpadł na genialny pomysł, żeby zrobić niebieskie owijki polarowo elastyczne bądź elastyczne 😵 same błękitne i granatowe. Zobacz na te http://br-konie.pl/bandaze-polarowe-event/produkt/162/ PRZEPIĘKNE, ale polarowe 👿
TheWunia, a do tych błękitnych owijek Yorka nie będzie pasował pad Arwila Skyway? Niestety nie wiem jak owijki wyglądają na żywo, ale Skyway widziałam na żywo (chociaż nie przy świetle dziennym, co może zmieniać obraz) i odcień był podobny do tego na zdjęciu z owijkami 🙂 Niemniej życzę powodzenia, bo ja też uwielbiam komplety a najczęściej te czapraki, które mi się podobają nie mają do kompletu owijek ani ochraniaczy 😀
TheWunia, te owijki Yorka na żywo to taki chłodniejszy błekit, nie jak na zdjeciu wpadające w morski. Czaprak z konskiej rewii jest totalnie w innym odcieniu...
dołączam się do oli330 - ozłocę, konia wyczyszczę i boks posprzątam! 😂 potrzebuję na gwałt kod rabatowy! :kwiatek: edit: szukam także kodu do konik.com.pl ! :kwiatek: