Milla, wlasnie z newslettera... no dobra... wlasnei przekopałam kosz. spojrzalam na szybko - bo akurat to mnie nie interesuje i pomyliłam sklep. za duzo tych koników ;/
"Do niedzieli kaski UVEX z genialnym systemem wentylacji z 15% rabatem
Od 12 do 20 czerwca wyprzedaż przeróżnych derek w Decathlon Reduta. BARDZO niskie ceny, różne rozmiary. Zimówki, stajenne, polarowe... Serio okazje więc pisze, bo sama juz kupiłam 😉
Siatkowych akurat nie ma. Na dzień dzisiejszy stajenna zimowa dwusetka 119.99. Nadaje sie tez na dwor mimo nazwy 😉 od 12.06 coś jeszcze potnę prawdopodobnie.
Z innych rzeczy są jeszcze wszechstronne czapraki w fajnych kolorach, szampony z palczatki cytrynowej( mojego białasa idealnie domywa i dodatkowo odstrasza owady)-wyprzedaż bo zmienia sie opakowanie. Ogólnie to na wszystko są takie ceny jakby były w promocji 🙂 większość rzeczy nie do zciorania.
Nie nie. Każdy sklep stacjonarny i E-commerce to osobne działy- maja własna politykę handlowa. Ceny w każdym z nich mogą być rożne. Dotyczy to głownie produktów przecenionych.
Z innych rzeczy są jeszcze wszechstronne czapraki w fajnych kolorach, szampony z palczatki cytrynowej( mojego białasa idealnie domywa i dodatkowo odstrasza owady)-wyprzedaż bo zmienia sie opakowanie. Ogólnie to na wszystko są takie ceny jakby były w promocji 🙂 większość rzeczy nie do zciorania.
kupiłam ten szampon jakiś czas temu, tylko raz użyłam ale wtedy jeszcze nie było dużo tego owadztwa...
Dobrze wiedzieć, że odstrasza 🙂 ciekawe jak na moje podziała.