Milla nie narzekam na sierść, bo u mnie już końcówka. Stwierdzam tylko, że te szczotki za bardzo się nie przydają do wyczesywania futra. Ale dziękuję 🙂
PATRYCJA10822 nie no ok, ale powinnam sobie dokupić jeszcze jeden zestaw w takim razie. Bo mam 5 koni. Po wyczesaniu jednego i nawet wyjęciu tej sierści palcami nadal zostało sporo na samym dnie szczotki. Stukanie (tak jak iglakiem) nie zdaje też egzaminu. Czyli dziennie dam radę wyczyścić 3 konie a dwa zostawiać brudne? Czy dokupić? 🙂 Próbowałam wypłukać wodą pod ciśnieniem i też średnio... No ale mam nadzieje, że pozostałe osoby które zaopatrzyły się w te szczotki są bardziej zadowolone 🙂
Moona, napisze do nich. ale nie sądze, zeby pracowali...chyba, że jutro... (dzis i w nd zdaje sie największe świeto w DE)
tak czy siak też zbieram się do zamówienia tam. tylko i tak i tak bede brać na niemiecki adres, a przesyłka - 5 ojro chyba do podziału - no teraz bez niej :P jak się wyrobie do poniedziałku. jak coś potrzebujesz - pisz 😉
Do mnie też Magiki przyszły..konia to gila i się denerwuje. Piach i kurz wyszły "na wierzch" i jest jeszcze gorzej niż jak się czyści normalnymi szczotkami, a błysku ni ma. Może po pierwszej kąpieli będzie lepiej 😉
Piach i kurz wyszły "na wierzch" i jest jeszcze gorzej niż jak się czyści normalnymi szczotkami, a błysku ni ma. Może po pierwszej kąpieli będzie lepiej 😉
To lepiej, żeby ten cały syf siedział w środku w sierści konia? o.O Chyba właśnie o to chodzi, żeby wszystko wyszło na wierzch, a z wierzchu trzeba usunąć, a nie, że siedzi w środku, a koń tylko wygląda na czystego..
A Quanta w swoim filmiku czyści uglinionego konia do błysku tylko tą jedną szczotką teraz podpytajmy Quanty co to za cudowna glinka, że tak super schodzi i pół volty zakupi magiczną glinkę 😁 😁
Czy w którymś sklepie są szczotki Magic Brush i najnowsza kolekcja Eskadrona Next Generation? Chciałabym kupić w jednym sklepie, przekopałam już trochę i nic nie mogę znaleźć. Są w koniku, ale Magic tylko te w jasnej wersji..
Czy w którymś sklepie są szczotki Magic Brush i najnowsza kolekcja Eskadrona Next Generation? Chciałabym kupić w jednym sklepie, przekopałam już trochę i nic nie mogę znaleźć. Są w koniku, ale Magic tylko te w jasnej wersji..
w Arcus konie czy jakoś tak, ja dzisiaj tam się zaopatrzyłam