okser zrobił -15% na wszystko, ale 90% produktów wywiało ze strony internetowej sklepu
rzeczy dostępne od zawsze (nawet google je wyrzuca na str oksera) są usuniete, pochowane czy co bo nic w tym sklepie nie mam, a zazwyczaj asortyment na stonie troche inny jest 🤔
w bergo są jeszcze większe przeceny na villa horse. bryczesy te na które się rzucilismy po 120(?) są teraz po 99. w ogłoszeniowych grupach na fb można je po 220 znaleźć :P
Magic Brush sa juz dostępne na Animalii nawet na pojedyncze sztuki! 🙂
Bu, ale "rozczłonkowują" tylko zestaw Purple, a mi się podoba limonkowa z Lollipop. 🙁 Nie chciałby ktoś z Warszawy wziąć ze mną na spółę tego zestawu (czy "ten zestaw"?... ech, późno jest :/)? Mnie tylko jedna potrzebna. 😉
Proszę przeczytac punkt 2 Regulaminu. Rejestrowac się na niekomercyjnym forum tylko po to, aby reklamowac swoją stronę na facebooku jest mocnym nietaktem.
no okej okej... tylko że ta "swoja strona na Facebooku" bazuje na OKAZJACH więc o to chyba chodzi w tym temacie, a może się mylę ? jest to typowy outlet (zresztą w ogłoszeniach też jest informacja) chodziło jedynie o poinformowanie użytkowników, którzy tutaj poszukują okazji, by zajrzeli TAM, gdzie okazje są zebrane w jedno miejsce... Drogi Adminie 🙄
[quote author=JARA link=topic=15196.msg2065563#msg2065563 date=1397284272] Magic Brush sa juz dostępne na Animalii nawet na pojedyncze sztuki! 🙂
Bu, ale "rozczłonkowują" tylko zestaw Purple, a mi się podoba limonkowa z Lollipop. 🙁 Nie chciałby ktoś z Warszawy wziąć ze mną na spółę tego zestawu (czy "ten zestaw"?... ech, późno jest :/)? Mnie tylko jedna potrzebna. 😉 [/quote]
No niestety doszły mnie słuchy że firma Villa Horse zlikwidowała swoje istnienie. Nie produkują już nic, sklepy wyprzedają to co zostało, myślę że możesz mieć ciężko dostać derkę. Ja jestem strasznie zawiedziona, bo derki mają naprawdę dobrej jakości.
Ratina, skąd takie info o VH? Jeśli to prawda, to ja też strasznie żałuję - mam ich kask i trzy różne rodzaje derek, wszystkie rzeczy są bardzo fajne i cenowo wychodziły super...
ostatnia kolekcja VH była w 2012r. GRENE - właściciel marki- na razie się wycofało, ale chcą do tego wrócić, jak skompletują odpowiednią ekipę. Podobno mają problemy z personelem.