[quote author=Dżastka link=topic=15196.msg2062662#msg2062662 date=1397043239] Dodam jeszcze coś od siebie na temat szczotek MB: Planowałam dzisiaj wybrać się do horse trade w Krakowie i zakupić dla siebie i koleżanek ze stajni. Coś mnie tknęło, żeby zadzwonić i spytać czy mają na stanie (jadę z drugiego końca miasta). Pani się zaśmiała do słuchawki i powiedziała, że właśnie sprzedaje ostatni komplet 😁 [/quote] Ciekawa historia, bo ja dzwoniłam tam wczoraj dokładnie w tym samym celu i pani mi wtedy powiedziała, że nie, nie mają na stanie... 🙄
ridersi.pl - tam MB kosztują 46.50 🙂 (po zalogowaniu ale jak ktos chce coś zamówić to i tak musi założyć konto i cena szczotek sie obniża właśnie do 46.50 zł.)
Ja tylko zobaczyłam nowość na Animalii i i już ją miałam w koszyku 😁 Zapytałam w żółtodziobowym czy są madżik, odpowiedzieli mi, że są. To kupiłam, a tu wszyscy je kupują 💃
edit: Nie mogę się już doczekać, chcę konia kąpać 🏇
w FEBRO.plpromocja 10% do końca kwietnia, trzeba polubić ich stronę na FB Horse-trade promocja 15% na wszystko, szczegóły promocji na ich stronie na FB
A ja potrzebuję zamówić coś z equiline, czy ma ktoś może możliwość zamówienia czegoś ze zniżką większą niż 10%? Może jakaś promocja rzuciła się w oczy. Będę wdzięczna za info :kwiatek:
Proszę przeczytac punkt 2 Regulaminu. Rejestrowac się na niekomercyjnym forum tylko po to, aby reklamowac swoją stronę na facebooku jest mocnym nietaktem.