tam i bez wyprzedaży /czegoś tam taniej niż gdzie indziej w promocjach 😉 no i nie zawsze wszystko jest w tej zakładce - lepiej przeglądnąć interesującą kategorie (i porównać z innymi sklepami te bez przeceny tez :P) oj chyba się na ogłowie skusze.... tylko mój koń ma tak samo niewymiarowy łeb jak ja - on miedzy cob a full a ja s, a m ;/ jak wybrany kask będzie za duży, a ogłowie za małe to sie pochlastam ;/
W Go Sporcie ponownie wyprzedaże 🙂 Na ursynowie bryczesy bawełniane rozm l/xl po 9.99 zl bryczesy z pełnym lejem czarne dzieci 10 i 14 lat po 9.99zł bryczesy jeansowe z pełnym lejem 149zł rękawiczki od 9.99 ( nie takie zwykłe bawełniane) wędzidła pojedynczo łamane chyba busse po 9.99 zł (Zwykłe) ochraniacze z futerkiem Hansbo 39.99 ostatnia para widziałam chyba L Bryszesy w kratke po 99zł i jakieś jeszcze 89zł palcaty po 9 zł jakieś pojedyncze szczotka po 4.99 kaski od 19 zł dzieciece , czarne z regulacja po 29zl , za 69 zł były jakieś też i różne preparaty po.... 99gr! :P Obkupiłam się w nie strasznie, trzeba tylko uważać na datę ważności, bo wydaje mi się że część kończyłą się w 2013 , część w grudniu 2013. Ale były też preparaty do końca 2014 i 2015 😉 W innych Go sportach też pewnie takie wyprzedaże są😉
Napisałam - na ursynowie 🙂 Ale ogólnie można zadzwonić do Go sportu ( ja dzwoniłam na ostrobramska) i po kodach produktu ( w razie czego mogę podać) sprawdzą dostępność we wszystkich sklepach. 🙂 Wnioskuję że dział jeździecki jest też w Jankach, bo tam też było dostepne to czego szukałam.
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15196.msg2040182#msg2040182 date=1394896447] GoSport w Promenadzie juz dawno nie istnieje 😉 [/quote]
Hahaha to gdzie ja się dodzwoniłam? :P Z ich strony wybrałam nr na ostrobramska bo tam też podobno jest centrala.
gossu czemu nic nie mówiłaś?:P
W żółtodziobach nikt nie odpowiada to spytam tutaj małym offtopem na temat glinek z GS . Czy można użyć przeterminowanej czy będzie to miało jakieś negatywne skutki? Niektóre produkty muszą mieć datę ważności choć wcale się nie psują, a jak jest w tym przypadku? Można używać czy nie?
Ale w Jankach chyba jest, bo wędzidło którego szukałam tam podobno było 🙂 Więc warto tam spróbować pojechać. Ja nie mówię że w Promenadzie jest, tylko że tam dzwoniłam i tam sprawdzili mi dostępność we wszystkich sklepach które chciałam🙂