Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

W tym outlecie chyba jest wszystko, przynajmniej mi się mieszają przecenione z normalną ceną :P
no właśnie nie... :/
bo np ogłowia horze, ktore są teraz w promocji nie ma w outlecie  🤬
tam i bez wyprzedaży /czegoś tam taniej niż gdzie indziej w promocjach 😉 no i nie zawsze wszystko jest w tej zakładce - lepiej przeglądnąć interesującą kategorie (i porównać z innymi sklepami te bez przeceny tez :P)
oj chyba się na ogłowie skusze.... tylko mój koń ma tak samo niewymiarowy łeb jak ja - on miedzy cob a full a ja s, a m ;/ jak wybrany kask będzie za duży, a ogłowie za małe to sie pochlastam ;/
no właśnie nie... :/
bo np ogłowia horze, ktore są teraz w promocji nie ma w outlecie  🤬

Już jest zakładka Promocje  😜 Ależ ten pan szybki 😉
Czytają forum😀 Hahaha

Widział ktoś może promocję/ciekawą cenę na nachrapnik hanowerski? Szukam czegoś do 50 zł, ale wszystko powyżej 80-100 ;/
Oczywiście..wszystkie sklepy siedzą na forum 😉
Do konca marca w deca online wysylka gratis, zamowilam lustrant sobie na probe😉
W Go Sporcie ponownie wyprzedaże 🙂
Na ursynowie bryczesy bawełniane rozm l/xl po 9.99 zl
bryczesy z pełnym lejem czarne dzieci 10 i 14 lat po 9.99zł
bryczesy jeansowe z pełnym lejem 149zł
rękawiczki od 9.99 ( nie takie zwykłe bawełniane)
wędzidła pojedynczo łamane chyba busse po 9.99 zł (Zwykłe)
ochraniacze z futerkiem Hansbo 39.99 ostatnia para widziałam chyba L
Bryszesy w kratke po 99zł i jakieś jeszcze 89zł
palcaty po 9 zł
jakieś pojedyncze szczotka po 4.99
kaski od 19 zł dzieciece , czarne z regulacja po 29zl , za 69 zł były jakieś też
i różne preparaty po.... 99gr! :P Obkupiłam się w nie strasznie, trzeba tylko uważać na datę ważności, bo wydaje mi się  że część kończyłą się w 2013 , część w grudniu 2013. Ale były też preparaty do końca 2014 i 2015 😉
W innych Go sportach też pewnie takie wyprzedaże są😉

Moje zakupy : 😀
A w moim Go Sporcie chyba nawet nie ma działu końskiego.  😤
Ulalala a gdzie taki go sport?
Napisałam - na ursynowie 🙂
Ale ogólnie można zadzwonić do Go sportu ( ja dzwoniłam na ostrobramska) i po kodach produktu ( w razie czego mogę podać) sprawdzą dostępność we wszystkich sklepach. 🙂 Wnioskuję że dział jeździecki jest też w Jankach, bo tam też było dostepne to czego szukałam.
W bydgoskim Go sporcie wycofali dział koński  😤
Ulalala, też mam taki ładny zapasik 🙂
wie ktoś może czy w krakowskim go sporcie jest koński dział? Bo nie wiem czy warto jechać  👀
GoSport w Promenadzie juz dawno nie istnieje  😉
A Katowice? Ewentualnie Sosnowiec?
W Katowickim Go Sporcie dosłownie kilka rzeczy... ale dorwałam baaaardzo fajne rękawiczki choćby ze skórki syntetycznej za dyszke.. 😀
wie ktoś może czy w krakowskim go sporcie jest koński dział? Bo nie wiem czy warto jechać  👀

Z tego co wiem to już jest zlikwidowany.
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15196.msg2040182#msg2040182 date=1394896447]
GoSport w Promenadzie juz dawno nie istnieje  😉
[/quote]

Hahaha to gdzie ja się dodzwoniłam? :P Z ich strony wybrałam nr na ostrobramska bo tam też podobno jest centrala.

gossu czemu nic nie mówiłaś?:P

W żółtodziobach nikt nie odpowiada to spytam tutaj małym offtopem na temat glinek z GS . Czy można użyć przeterminowanej czy będzie to miało jakieś negatywne skutki? Niektóre produkty muszą mieć datę ważności choć wcale się nie psują, a jak jest w tym przypadku? Można używać czy nie?
Ulalala kurde, baran ze mnie 🤦 Mialam napisac, ze dzialu konskiego w GoSport Promenada nie ma 😉
http://www.sprzetjezdziecki.com/eskadron-czaprak-cotton-kolekcja-classic-sports-jesienzima-2013-p-8829.html

mauve VS,SR i DL za 87zł - może komuś się przyda, zwłaszcza z odbiorem osobistym 🙂

Ale w Jankach chyba jest, bo wędzidło którego szukałam tam podobno było 🙂 Więc warto tam spróbować pojechać.
Ja nie mówię że w Promenadzie jest, tylko że tam dzwoniłam i tam sprawdzili mi dostępność we wszystkich sklepach które chciałam🙂
Byłam właśnie w GS w Katowicach i same drogie te preparaty ;c
Rękawiczki z elta są fajne bo miałam ale szybko się rozwaliły ale świetne były na lato 🙂
Może jakaś dobra duszyczka kupiłaby mi parę preparatów w GS? U nas na pomorzu już wszystko wyprzedane 🙁
chesnut, a w naszym Go sporcie jest jeszcze w ogóle dział jeździecki?
Czy jakiś GoSport w Łodzi ma dział koński?
harja Tak. W wersji mini, ale jeszcze jest. Póki co na wyprzedaży jest jeszcze kilka par bryczesów, kaski, rękawiczki, palcaty i kamizelki.
chesnut, dzięki, nie wiem, dlaczego, ale wkręciłam sobie, że już całkiem zlikwidowali 🙂 dawno nie byłam, muszę znowu zajrzeć.
Kurka wodna.. jak zwykle za późno mi się "zachciało" szukam czapraka Eskadrona red, w wersji SR, czy gdzie kolwiek jest jeszcze dostępny?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się