Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

arlyn, mój ma duży łeb, ogłowia COB wcale nie na ostatnią dziurkę i normalnie nosi COB'a Eskadronowego. One ładnie trzymają rozmiar.
Według mnie kantary eskadrona cob wypadaja bardzo małe.
arlyn dzięki.
Biorąc pod uwagę tak różne opinie wstrzymuje się z kupnem , pożyczę od kogoś ze stajni i przymierzę najpierw.

Dzięki dziewczyny za pomoc!
Są małe. Mój kuc się w coba nie zmieścił.
Według mnie kantary eskadrona cob wypadaja bardzo małe.

Chyba nie, mój mam dość małą zgrabną głowę co prawda ale jest już małym koniem nie kucem tak wygląda w kantarze COB, z drugiej strony też zapięty na jakąś 2-3 dziurkę , na dziobie na ostatnią dziurkę - najciaśniej.
Brzask moim zdaniem za ciasno mu zapięłaś, kantara nie trzeba zaciskać jak nachrapnika 😉 Pod ganaszami też bym mu zapięła ze 2 dziurki luźniej
Ale wiem, że Eskadrony do tego prowokują, bo nowe są sztywne i źle się układają, ale jak się trochę pozakłada to się ładnie wyrabiają i leżą dobrze jak są luźno podpięte.
Małe to są Romy Fair Playa, ale Eskadrony, serio? Takie normalne coby wg mnie.
Brzask moim zdaniem za ciasno mu zapięłaś, kantara nie trzeba zaciskać jak nachrapnika 😉 Pod ganaszami też bym mu zapięła ze 2 dziurki luźniej
Ale wiem, że Eskadrony do tego prowokują, bo nowe są sztywne i źle się układają, ale jak się trochę pozakłada to się ładnie wyrabiają i leżą dobrze jak są luźno podpięte.

😵 co ty nie powiesz...

Możesz wierzyć albo nie, kantar nie jest zapięty jak nachrapnik, jest na prawdę luźno.
Brzask, na zdjęciu wyszło dosyć ciasno, nikt z nas nie pojedzie i nie sprawdzi, więc każdy pisze co widzi 😉
w pasi-koniku do wyprzedaży zimowych jeszcze -20% 😉
W bergo promocja z okazji dnia kobiet. -15% na wszystko. Kod: 8marca
🙂
od kiedy??
widział ktoś może derkę 100 gr lub na polarze 155 w fajnej promocji? 😉
W pasi koniku na promocyjnych zobacz jest duzo derek 🙂 i widziałam 155
xxagaxx http://pasi-konik.pl/pl/p/HKM-Derka-padokowa-na-polarze-rozm.-155-cm/6611
od ceny promocyjnej masz jeszcze -20%  😉
od kiedy??

5-8.03.

xxagaxx, w w/w bergo sa wyprzedażowe z villa horse. podobno b. fajne. chciałam swojemu, ale 155 jest za za duża duża, a mniejszych nie było juz 🙁

aa...wypatrzyliście moze gdzies 145? z malym wyp./bez/na polarze.  z przedłużaną szyja koniecznie
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=15196.msg2031805#msg2031805 date=1394100617]
xxagaxx http://pasi-konik.pl/pl/p/HKM-Derka-padokowa-na-polarze-rozm.-155-cm/6611
od ceny promocyjnej masz jeszcze -20%  😉
[/quote]

jeszcze 20%?
dokładnie, rabat nalicza się już "przy kasie" jak wpiszesz kod ZIMA
z tym, że przysługuje jedynie na wyprzedaż zimy, a tam już sporo przebrane...
Dzieki  :kwiatek: Załapałam się na derke drelichową  💃
horse_art, widziałam tyle villa horse podartych że szkoda IMO kasy na te derki.
xxagaxx, sporo znajomych ma VillaHorse padokowe i są zadowoleni. 🙂
No ja mam przykład u nas w stajni, i to nie jeden, dlatego mówię villa horse zdecydowane nie 😉

Zamówiłam w Pasikoniku Eskadrona na polarze, przez te -20 jeszcze od ceny to naprawdę przyjemnie się kupuje 😉 Dzięki za radę 😉
U mnie kilka modeli villa horse całkiem dobrze sobie radzi. Różne walki przetrwały a konie często stoją w nich 24h z przerwą na jazdę. Jedna mi się porwała, ale ładnie ją zaszyłam i nawet bardzo nie przecieka 😀
dziękuje za opinie 🙂 może i dobrze, że nie ma "moich" rozmiarów - bo przy moim pechu (a raczej umiejętnościach koni) byłabym w grupie psioczącej na 100% ;]
W bergo promocja z okazji dnia kobiet. -15% na wszystko. Kod: 8marca
🙂

Zła kobieto!!!! 😀iabeł:
Chyba jutro zamówię ochraniacze jak tylko je sobie wymierzę, świetna przecena 😜
Orientujecie sie, gdzie oprócz bergo i pasi-konika są wyprzedaże? Szukam czarnej wodzy w lepszej cenie
Będę wdzięczna  :kwiatek:
A może ktoś gdzieś widział super tanie derki stajenne z wyp 100/150g? 👀
Wszytskie w fajnych cenach, które znalazłam mają niestety min 250g
Katasia w bergo były villa horse 150g za ok 150zł
prib - widzialam te VH, ale to są raczej padokówki, a ja szukam stricte stajennej.
jaki rozmiar szukasz?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się