Naciau w gnl nie ma DL 🙁 zielona_stajnia wiem że za granicą mogę kupić ale koszty wysyłki to połowa ceny czapraka szukam w PL 🙂 :kwiatek: azazu93 byłabym super wdzięczna!(jest w sklepie poluje.pl ale to filia konik.com.pl i w rzeczywistości tego czapraka nie ma na stanie) a zamówić już go nie mozna 🙁
nadal nie ma tam dostępnego DL 🙁 jest tylko VS. Potrzebuję dresażowego w rozmiarze DL w kolorze silver który jest dostępny od ręki :kwiatek:
Produkt dostępny. Czas realizacji zamówienia - 24 godziny DL-silver w końskim świecie Skoro możesz zamówić w innym kraju to chyba możesz poczekać 🙂 jak byłam u nich ostatnio to na wystawie widziałam 😉
heca3001 tak jak napisała xxagaxx jak już pisałam interesuje mnie dostępny od ręki. Poniekąd dlatego, że po prostu nie da się go już zamówić bo w magazynach w PL go już nie ma 😉 więc to że w jakimś sklepie jest napisane że w 24ha sprowadzą o niczym nie świadczy. Jeśli komuś rzuci się w oczy DOSTĘPNY 🙂 ozłocę i będę bardzo wdzięczna :kwiatek:
Widział ktoś może, z okazji końca zimy jakieś promocje na płaszcze jeździeckie? szukam rozpinanego z tyłu raczej do 400zł, widziałam piękne pikeura w przecenie ale 750zł to nadal trochę za dużo 😉
Q., polecam fair play taką z odpinanymi rękawami. jest rewelacyjna. to najlepsza kurtka z jaka miałam styczność (wliczając i tańsze i te topowych firm). wygodna, porządna, funkcjonalana (odpinane rękawy (=fajna kamizelka), kaptur, nawet futerko kaptura. masa szczegółów robiacych z niej cudeńko na cały rok 🙂 w bergo są /były w dobrej cenie
widział ktoś plandeki/z małym wypełnieniem/na polarze w promocyjnych cenach ? moze być villa horse, są w ww bergo, ale tylko 155 i obawiam sie ze może byc za duża ;/
emptyline, eh. a sądziłam, że będą to "moje" kurtki na kolejne kupe lat ;/ mialam juz 2 -gą kupowac do chodzenia "poza stajnią"
nie rozumiem tego. dlaczego fajne, dobre i w nieszalonych cenach rzeczy przestają być produkowane? villa horse, ta kurtka.... na zdjeciu wygląda przeciętnie - może dlatego? mało klientów na nie? a to co nawet fajne zaczyna być tandetne i materiałami (anky, hippika, rewelacyjne niegdyś pady bonidosa mają teraz jakieś bezsensowne panele i materiały...
co do kurtek - ja mam z Amigo czarną, podszywaną polarem, z głową konia po lewej stronie. Mam ją od... 🤔wirek: 8 lat? Nie pamiętam dokładnie, ale bardzo długo. I ma odpinane rękawy, no i w ogóle jest bardzo ciepła 🙇
ja ma liberte (czy jakoś tak) jest wspaniała. tyle....że kupiłam ją w 2000 roku. za małe pieniądze. przeszła malowanie, używanie (jako kurtka lub kamizelka) w kazdych warunkach przez 3/4 roku (płowienie), rózne wypadki, podarcia, pranie milion razy, generalnie nie oszczedzana i brana do każdej roboty jako od lat "stara" i .... nadal działa, le wygląda już jak porzucona nawet przez menela ;] w miedzy czasie miałam kupe innych które przetrwały po moze 2-3 sezony (i to takie typowo sezonowe)- a uzywane mniej intensywnie i do lżejszych rzeczy niż ta. ale i czas z tą się pozegnać (no..zostawie do malowania itd:P) bardzo długo szukałam podobnej. bardzo fajna jest też z HKM, z takiego materiału jak alcantra jakby. ale kupiłam troche za małą i większych już nigdy nie dostałam, w zadnym sklepie nei spotkałam. na amigo polowałam, ale te nowsze juz takie fajne nie są....
ta elisa jest rewelacyjna. grubsza (polar i małe wypełnienie), ale tez się pewnie wypierze 😉 i duzo bardziej funkcyjna. no i jednak ładniej sie układa 😉 a nadal super wygodna. bardzo podobają mi sie różne jej rozwiązanai - taliowanie regulowane, kaptur zakrywający szyje, rekawy z wew. ściągaczem itd. nawet głupia kieszonka - dopinka na cukierki jest naprawdę super sprawą! i nie brudzący materiał! <3