Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

emptyline, chodzi o to, że okser na allegro zamieszcza oferty bez rabatu, czyli +30% od tego, co na stronie mają ;]
O dziwo, same pozytywne opinie 😀
Serio owijki za 148zl? Ciekawe czy ktos zdecyduje sie na taka okazje.  🤔wirek:
Co do okser.pl od grudnia czekam na przesyłkę... frustrujące... mega!
W animalia.pl cytuję:

"Przez 10 dni, rabat 10% na 10 tys. produktów. Czyli na prawie całą ofertę"
Korba to ja przebijam od lipca czekam na zamówiony towar z Equiversum 😁
A mi wykupili Euro Stara czaprak two tone w kolorze czerwień/granat z KońskiegoŚwiata 😤 A taka fajna promocja była na niego 👿
larabarson, ja kliknęłam w sobote o świcie granat/czerwień DR  😉 + dwie pary podkolanówek ES. Oferta promocyjna zaiste kusząca.
edyta ja chciałam VS a teraz już tylko te brązy zostały  🙁
Może jeszcze w innych sklepach znajdziesz?
W innych sklepach póki co nie ma promocji na te czapraki ale będę szukać 😉
Dworcika,  Mam jakby to powiedzieć... hm.. dyplomatycznie: za stara jestem an niciaki ;-)

Londstreet, w amigo mi wyrzuca z PD tylko z kolekcji lato 2012/2013, blackberry nie widze.

dzięki dziewczyny!  :kwiatek:
Korba to ja przebijam od lipca czekam na zamówiony towar z Equiversum 😁

A za pobraniem czy zrobiłaś przelew? Bo ja zrobiłam przelew...
Nie wierze w rzeczy... zupełnie! W Yard-Equites zamówiłam w czwartek wędzidło w poniedziałek było u mnie!
GosiaG, no to z moich propozycji zostaje tylko pierwszy 🙂
GosiaG, o tutaj jest - klik.
Może spotkał ktoś jakaś atrakcyjną promocję na elektrolity?
http://sklep.zabookuj.eu/
W soboty i niedziele wysyłki za free [oprócz pasz].
I aktualnie pasze pavo są w darmowej wysyłce 🙂.

Powie mi ktoś czy http://sklep.zabookuj.eu/pl/p/Balsam-do-skor-/1247 jest w miare dobry? 🙂
Promocja na pastucha? W sensie taśmę nie elektryzator??
GosiaG, o tutaj jest - klik.

Londonstreet, Gratuluję uszczuplenia mojego portfela o 2 stówy !  (2 bo trzeba jeszcze było dokupić pasujące owijki  😀iabeł🙂
I dziękuję za pomoc!  :kwiatek:
Na grene jak się ma założone swoje konto wychodzą taśmy całkiem przyjemnie 🙂. A pewnie jako ośrodek agroturystyczny zarejestrować się tam można.
ja mam ten balsam do skóry i jest genialny w dodatku ładnie pachnie i dobrze nawilża dłonie  😁
bardzo proszę o pomoc  :kwiatek:
przekopałam już chyba cały internet i nic!
poszukuję czapraka eskadron platinum performance DL kolor silver. Przegrzebałam wszystkie chyba sklepy i nie ma nic 🙁
na sklepie poluje.pl widnieje jako widoczny ale niestety go nie mają. Czy może rzucił się komuś w oczy? Nie musi być już nawet w wyprzedażowej cenie, zależy mi żeby go znaleźć  :kwiatek:

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQznc9tsSWsEe6vD0MvlalOi9mGBi4jUDLCYFtr5Bi8Gw62aL_W[/img]
dzięki wielkie ale tak jak napisałam potrzebuje czapraka ze stanem dostępny  🙁
nadal nie ma tam dostępnego DL 🙁  jest tylko VS. Potrzebuję dresażowego w rozmiarze DL w kolorze silver który jest dostępny od ręki  :kwiatek:
a GNL ?
Kurcze Precelek gdzieś widziałam DL silver jakieś 2 dni temu, zaraz sie biore za szukanie  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się