Czy ktoś z Wawy robi zamówienie w którymś ze sklepów, gdzie jest -30% na Eskadrona? potrzebuję uwiąz - w Koniku się skończyły i z chęcią dołożę się do zamówienia. 🙂
Wyglądają fajnie 🙂 jedyne co mnie zastanawia to czy ta cienka podeszwa w ogóle izoluje od zimna? 😉 w sumie zawsze można dokupić sobie wkładki z owczej wełny. Wyglądają bardzo zgrabnie 🙂 również nie jestem fanką tzw.kaloszy ale zamówiłam już yorki aktea, zobaczę czy przypasują, jak nie to chyba zajrzę do decathlonu 😉
Okunka Ja mimo wszystko bardziej planuje ich nie traktować jak typowe termooficerki tylko raczej zwykle oficerki. W gorące dni i tak pewnie sztyblety mi wystarczą:P
przypadkiem tutaj trafiłam (jak szukałam wędzidła) i widziałam wspominkę o butach Joao (FOUGANZA), posiadam je jakieś pół roku i z czystym sumieniem mogę polecić 🙂 na zimę są za słabe, ale na przejściową pogodę - idealne 🙂 dorzucam kilka fotek jak wyglądają na nodze 😀
przypadkiem tutaj trafiłam (jak szukałam wędzidła) i widziałam wspominkę o butach Joao (FOUGANZA), posiadam je jakieś pół roku i z czystym sumieniem mogę polecić 🙂 na zimę są za słabe, ale na przejściową pogodę - idealne 🙂 dorzucam kilka fotek jak wyglądają na nodze 😀
Oliwka Przez Ciebie jeszcze bardziej nie mogę się na nie doczekać, ale już czekają w sklepie na mnie 😅 Na Twojej nodze wydaja się trochę krótkie, no chyba że masz super długie nogi🙂
gdyby rzucił się komuś czaprak eskadron big square ujeżdżeniowy full w wyprzedażowej cenie to ozłocę za info :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: [img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuM1W7-zGww-_NzaZD6lTAMXYz7kMms2htUF3OpSkd9mnBCVAqfw[/img]
Ulalala buty są dosyć wysokie - to niestety ja mam takie długajce przez, które ciężko mi kupić sprzęt 🙁
chociażby zwykłe termobuty, które sięgałyby mi tam gdzie powinny - to dla mnie marzenie 🙄 więc jeśli komuś przewinęłyby się w jakiejś fajnej cenie: wysokie termobuty byłabym wdzięczna za podesłanie. 😉